Új hozzászólás Aktív témák

  • paramparya

    őstag

    Az mitől lehet, hogy megosztott netnél, bizonyos dolgok együttállásánál (egyikünk bal lábon áll, a fal felé néz, és... :) ) a megosztó gép újraindul.

    A lényeg:
    először azt hittem (persze lehet, hogy valamilyen szinten benne van a dologban), hogy az audigy driverről kx driverre cserétől lett a dolog: feltelepítettem ugye a drivert, és utána elkezdett újraindulgatni a gép. Anyáztam sokat, drivercleanerrel leszedtem a maradékait is a creative drivernek, amik fent maradtak ( :B ), és mintha megoldódott vna. Aztán megint újraindulgatás... Lassan észrevettük, hogy sokszor akkor történik, amikor a másik gépen elindul a thebat!, vagy/és live messenger. A thebat! -et többet elindítva pár hétig nem jött elő, ma megint, de most a live messengertől.

    Azért gondolhatom, hogy általános windows-para lehet, mert januárban, egy másik albiban a megosztó gép még az volt, ami most a másik gép, és akkor úgy indult újra az (akkor megosztóként), hogy az ott lévő másik gépen (a történetünkben 3. :) ) elindították a live messengert...

    Más is találkozott már ilyennel, vagy csak hardverek szerencsétlen együttállásáról van szó? :F

Új hozzászólás Aktív témák