Új hozzászólás Aktív témák

  • _Scythe_

    aktív tag

    Sziasztok!
    Meg tudná nekem vki mondani, hogy hogy lehet a vistaban barmilyen file-t véglegesen asszociálni egy programmal?
    Mert hiába állítom be pl a BSPlayerben, hogy vele akarom lejatszani a különböző video file-okat, rendszeresen, vagyis méginkább rendszertelenül újra asszociálja azzal a nyomorult WMP11-el. Tök mind1, hogy BS-ben állítom be, vagy társítom, leszarja. :W :W
    Programok alapértelmezésinek megadásánál meg hiába választom ki a bsplayer.exe-t, nem asszociálja vele!! :W :W :W ACDSee ugyanez. Akkor is a saját szar fax view-erével nyitja meg. Hogy lehet vmi ilyen alattomos?!
    Amúgy az már csak a hab a tortán, hogy nagyméretű file-ok (700MB-os .avi) pendrive-ra másolásánál (4GB Corsair Voyager) 3-4%ig másolja 10-15MB-al, aztán megáll gondolkozni ugy fel percig, újra +3-4%, újra gondolkozik. Ez még win98 alatt is működik normálisan!!
    DVD-videonál meg azt csinálja, hogy elkezdi lejátszani a filmet, és random megáll úgy fél percre, világít a meghajtón is a LED, meg a vinyó led is, de nem csinál semmit, nem is forgatja, aztán elindul, és utánna már normálisan lejátsza. Tök mind1, hogy "rendes" DVD, vagy image file, ugyanezt csinálja.
    Én nem értem, hogy lehetett ezt a szutykot kiadni így. Ha ez lenne a beta 1, még elnézném, de ez az RTM... Szánalmas!
    Ja és még valami. Néha használat közben "elfejeti", hogy be van dugva a pendrive. Egyszer csak (több óra hasunálat után) kiírja, hogy az eszközt nem lehet felismerni. Kihúz, bedug, működik. Ez különösen izgalmas, ha a readyboost be van kapcsolva. Ami mellesleg szintén szarul működik, lassabb vele, mint nélküle.

Új hozzászólás Aktív témák