Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz access_denied #109544 üzenetére

    Például az itt a topikban is sokszor emlegetett Macrium Reflect programmal, aminek a naprakész WinPE változata letölthető pl. innen is. Vagy feltelepíteni a programot egy másik gépen lévő Windowsra és azzal elkészíteni.

    A HBCD meg elég régi, elavult, az UEFI-s bootolást sem támogatja normálisan... Vannak helyette részben hasonló ám jóval modernebb spéci WinPE megoldások. Példák: [link], [link].

    (#109549) sarkany01:
    Mármint ha a javasolt klónozás helyett - amivel ott lehetne folytatni a használatot, ahol abbahagytad - tiszta telepítést akarsz csinálni, akkor igen. De egyrészt optikai lemezből is eleve DVD kell a Windows-telepítőnek, vagy inkább már pendrive-ot célszerűbb használni, amely utóbbi azért nem akkora extra manapság. Másrészt a BIOS boot menüben célszerű a célmeghajtót (SSD) elsődleges boot eszközként beállítani, a pendrive-ot meg hardvertől függően az Esc/F9/F11/F12 stb. billentyűvel előhívható gyors boot menüben kiválasztani a CSM/UEFI bootolásnak, telepítésnek megfelelően és úgy indítani róla a telepítőt. Valamint ezzel kapcsolatban lásd az előző válaszban linkelt leírásokat, még mielőtt sikerülne valamit nem a megfelelő módon végrehajtani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák