Új hozzászólás Aktív témák

  • Louloudaki

    aktív tag

    válasz Sk8erPeter #5377 üzenetére

    ja az nem esett le hogy azok linkek kódokra :DDD szőkenő

    nem én írtam az oldalt, csak lecserélem mobilnál a flasht, ennyi, ahogy írtam. az angolnál ahol nem megy a címkiírás, ott includeban van a keret az nem olyan gáz. a ?cim=akármi meg nem véletlenül van így, mert így várja a flash, így van megírva. lehet addParammal is adni neki cuccot de ha kiíratni akarsz vele valamit akkor .swf?paraméter=eztírdki legalábbis mikor utoljára ilyet csináltam akkor még csak így lehetett. ha addParammal nyomom neki a címet, akkor semmi eredmény, ha az első sorba az swf után "" közé akkor se.

    a magyar oldalon ahol vagy 30 html fájl van ott meg működik, 30x átmásoltam az előbbi kódot, csak ott direktben beírom a címet hogy ?cim=Szabadalom nem phpból jön. de ugyanúgy else ágban van benne, ugyanaz minden csak az magyar ez meg angol változat.

    az a kérdés, hogy ha már működött a dolog, akkor egy else ágba téve miért nem megy a php változat?
    a weblapra csak ennyi kerül ki: "hupatent_fejlec.swf?cim=" a php változó értéke eltűnik valami tér-idő anomáliában, holott a headben még használva van egy switchben és ott még van értéke, unset nem volt rá. szintaktikára gondoltam még, de hiába próbáltam \"\" közé meg minden közé rakni, akkor se jó. és mindez csak azért, mert az else ágban van. ha kiveszem megint jó.

Új hozzászólás Aktív témák