Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Siriusb #4708 üzenetére

    Én a Chrome Developer Tools-t nagyon szeretem, szerintem bőven megfelelő alternatíva a Firebuggal szemben, ráadásul ugye a Chrome fejlesztőpanelja natív, beépített feature, nem egy addon. Plusz a Chrome esetén - talán épp az előbbi miatt - ha megnyomom az F12-t, akkor az addig, a "háttérben" konzolra kidobált dolgok (error, warning, info) is egyből látszanak, nem kell frissíteni hozzá az oldalt úgy, hogy már eleve meg van nyitva a fejlesztőpanel, ami viszont elég zavaró a többi böngésző fejlesztőpanelénél (mondjuk a Net fület még itt Chrome-ban sem update-eli a háttérben).
    Kezelhetőség, gyorsaság és áttekinthetőség tekintetében is már jobban tetszik a Chrome sajátja, szóval jelenleg ezt használom a leggyakrabban webfejlesztgetésekre.
    Plusz most eléggé bejövős, hogy popupszerű autocomplete van, amikor írogatok JS-kódokat a konzolra vagy épp CSS-t módosítok, nemcsak sima "helyben" szókiegészítős, majd Tab-nyomogatós megoldás van (remélem érthető, mire gondolok).

    Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az Opera Dragonfly még mindig egy szegényes rakat szar, még ha fejlődött is a kezdetekhez képest (hurrá).

    A Firefox-jelszókhoz: állítólag ezzel az addonnal lehet exportálni őket XML- vagy CSV-formátumba, esetleg egy próbát megér.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák