Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz cass #4209 üzenetére

    Már bocsi, de Te most viccelsz? Nulla tapasztalattal, nulla honlapszerkesztési ismerettel, bármilyen vállalkozói vagy egyéb, egy cég sikeres működtetéséhez szükséges tudás hiányában akarsz belefogni valami számodra totálisan ismeretlenbe, céget alapítani, azt felfuttatni? Komolyan úgy gondoltad, hogy ez ilyen formában sikeres lehet? 17 évesen nagyon ritka az az ember, aki rendelkezik elegendő tudással ahhoz, hogy bármilyen céget olyan szintre felfuttasson, amiről Te írtál - pontosabban fogalmazva: amiről fantáziálsz. Azok legtöbbször zsenik.
    Eleinte azt gondoltam, már van legalább valami alapszintű tudásod, vállalkozói vénád, tőkéd (szerinted miből fogod felfuttatni a cégedet, szülők pénzéből, vagy hogy?), erre utána kiderül, hogy igazából egyelőre semmi rálátásod a szakmára, és nagyon fiatal vagy (örülj neki). Előre szólok, nem ilyen egyszerű az élet, komolyan. Tisztában kell lenned az eléd kerülő potenciális akadályokkal, és azok elhárítási lehetőségeivel is ahhoz, hogy egy céget felfuttass. Vagy körül kell bástyáznod magad hozzáértő emberekkel, de azok meg nem ingyen, és nem két fillérért dolgoznak.
    Előbb inkább tanulj, szerezz tapasztalatot, tudást, anyagiakat, aztán belevághatsz, ha még mindig megvan az elképzelés, az ötlet és a lelkesedés. Hidd el, nem azért mondom, hogy elvegyem a kedvedet, hanem a Te érdekedben, hogy ne érjen pofáraesés, mert az sokkal szarabb, ha az embert kapásból csalódás éri, amint kilép a nagybetűs Életbe.
    Ettől függetlenül sok sikert kívánok ahhoz, amibe belevágsz.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák