Új hozzászólás Aktív témák

  • CarrGomm

    aktív tag

    válasz shev7 #3229 üzenetére

    Ok, szóval így néz ki a dolog.
    Megnéztem egyébként, Dreamweaverben a beállításokban is unicode - UTF-8 van beállítva mint alapértelmezett kódolás. Szóval elvileg ebben is van lementve. Amúgy ha simán vinyóról nézem firefoxban mondjuk, akkor nincs ilyen probléma, úh lehet a szerveren történik valami, aminek nem kellene.
    Ja egyébként mellékesen megjegyzem nem az én oldalam lenne, meg lehet senkié, csak afféle gyakorlás, csak azért mondom mert milyen webprofi az, aki ezt sem tudja megoldani? :D És még valami, sajnos csak a legfrisebb böngészőkben megy - nem rég vettem észre - úh van még mit dolgozni rajta, hogy a régi explorer is meg tudja jeleníteni normálisan. De ha már itt tartunk tud valaki mondani olyan programot, amivel le lehet tesztelni régebbi böngészőkben is a megjelenést. Az IETester-t ismerem (kb két hete), de asszem IE 7-et alig akar megnyitni, meg különben se tudom, hogy ebben meg lehet-e bízni.
    De az ékezetes gondok elsőbbséget élveznek most a probléma megoldásban!
    Kösz! (Létezik valami jobb ingyenes tárhelyszolgáltató egyébként, amin nincs mondjuk reklámcsík, vagy nem frame-es szerkezetű?)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák