Új hozzászólás Aktív témák

  • PLaci58

    őstag

    válasz Schaf #3828 üzenetére

    Az én IP-m azt hiszem még nem szerepelt ebben a vitában :)

    Egyébként mivel biztosan itt van az ATComp képviselője is (tuti értesítette a megfelelő ember), jelzem, hogy holnap "első dolgom lesz" az Artijust-tal, és a vámhivatallal lejátszani, hogy akkor most rendben van-e minden a készülék körül. Gondolom ezt senki nem bánja, hiszen nekem, mint kereskedőnek ez kötelességem is.

    Ez a holnap "első dolgom lesz" . Csak kérdeznék párat.
    1, Ez minden kereskedő kötelessége, hogy feljelentgesse a konkurenciát?
    2, Meg kéne nézni, hogy a forgalmazott készülékek rendben vannak-e, mert akkor mehetnek a feljelentgetések a másik irányból is.
    (Iconx G300: Wince matrica, RAM, ROM, visszahívták a hibás szériát?)
    (A410: be van fizetve a 2 GB belső memória után a szerzői jogdíj?; visszahívták az első szériát, merthogy elég gyorsan megváltozott rajta a program?)
    3, Utána nézett valaki Kínában, hogy az itt emlegetett "lopott romok" hogyan kerülnek a készülékekre?
    Annyira nem nézem gyenge cégnek a YF-et, hogy hagyná, hogy ilyen mennyiségben kerüljenek a tőlük "lopott romok" a PNA-kra. Ráadásul szerintem a HW-t is ők gyártják, hiszen ezek a készülékek az ő kinálatukban (is) szerepelnek. Mintha láttam volna 1x egy videót a gyártásról.
    Tudomásul kell venni, hogy ezeket a termékeket a Kínai gyártók rásózzák a világra, vagy kínai cégeken, kereskedőkön keresztül vagy eladják más forgalmazóknak. Mivel egy szalagról jönnek le, ezért nem sok értelme van egyiket jobbnak, másikat rosszabbnak titulálni. Az, hogy milyen szoftver és hol kerül rá, az egy más dolog, de szerintem a shellt is Kínában teszik rá, itthon legfeljebb a honosítását végzik ha gond van vele.

    "Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

Új hozzászólás Aktív témák