Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz martonx #1304 üzenetére

    Ok, nem kell bunkózni. Először is, írtm, hogy dojo-t használunk. A válaszokból kiderült, hogy nem tudjátok mi az, vagy figyelmetlenek voltatok. Másodszor, a halál se akarja, ezt a feladatot kaptam, hogy oldjam meg, pont. Meglévő rendszerben megy a meló, nem nagyon szólhatok bele. Akkor a lényeg, mégegyszer:
    Van egy fos .hta oldal, amin fut a dojo, meg nyilván aloldalanként egy raklap html. A dojo egy javascript engine, ami megoldja, hogy a scripteknek át tudjuk adni amit az isten is úgy akar.
    A lényeg, hogy van egy script request form, a user kitölti, örül, elégedett, stb, előbb-utóbb jelezzük neki, hogy kész a script és pont. (multi környezetben automatizálunk olyanokat, amiket a biodroidok csinálnak.)
    Amit csinálni kell, egy kurva aloldal (igen, fontos, hogy html legyen, és nem, nem elég az inputbox), amin van egy valami, ahova a user beírja a feedback-et vagy amit akar, és egy gomb megnyomására outlook-al elküldi a megadott címekre egy script a textarea tartalmát.
    Ehhez egy inputbox nem elég, és a jelenlegi struktúra miatt nem megoldható, hogy a hta/html file-ba beírom a scriptet, hanem, mint midnen másnál külön fileba kell pakolni.
    A rendszer nem az én művem, még csak ötlet szintjén sem, és mivel általában csak textbox-ok vannak, amik a hülye dojo-ban object-ként átadhatók, ezért működnek is. A probléma, hogy feedback-et mi másba írjon a user, mint textarea, ami viszont nem object a dojo-ban.
    Tehát a probléma röviden: adott oldal, adott html, külön mappában külön script, ezek így vannak és pont. Az oldal tartalmát variálhatom, valóban.

    Remélem, így már nem tűnök annyira nagyon hülyének...

    szerk: ha rajtam múlna az egész marhaságot átírnám vb/delphi-re, kb. két nap alatt, és nem lenne ilyen szenvedés... De nem rajtam múlik :(

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák