2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Vírus a gépben! (kiemelt téma)

(#701) Hasaggymeg válasza raczger (#697) üzenetére

Hasaggymeg
(senior tag)

Nod + Outpost és időnkénti Ghost-os mentés=az én XP-m 2006 novemberi telepítésü!Mások is esküsznek rá! :K

"Azt hiszem Isten valamelyest túlbecsülte saját képességeit mikor teremtette az embert "Oscar Wilde

(#702) raczger válasza Hasaggymeg (#701) üzenetére

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

már a nodnál bukik az egész, az sem ér sokat, kiírt pár dolgot, aztán utána rosszabb lesz az egész rendszer

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#703) ragazzo válasza raczger (#697) üzenetére

ragazzo
(őstag)

Az tény hogy a linux stabilabb és biztonságosabb. És még kergetőzni sem kell a vírusokkal. Ennek ellenére én nem bántom azokat sem, akik wint használnak.

Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com

(#704) tomtyi válasza raczger (#687) üzenetére

tomtyi
(PH! addikt)

[Esetleg Codeweavers?]

Hobbyjúzer vagyok. “People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea...” Bill Gates on Microsoft Windows

(#705) tomtyi válasza raczger (#687) üzenetére

tomtyi
(PH! addikt)

Sőt, neked (és bárkinek): dual boot Linuxszal, arra vírusirtó (avast!4Linux, avg, f-prot, stb), és Linux alól vírusirtás, ha kell. hatásos!

Hobbyjúzer vagyok. “People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea...” Bill Gates on Microsoft Windows

(#706) dregpeter

dregpeter
(tag)

Sziasztok a problémám a cimben fellelhető. Lényeg, hogy betöltödik a Winxp majd ezek is, de állandoan ujra és ujra, azaz a winlogon.exe és a cmd.exe többszörösen betöltödik, rengeteg lesz belöle a FELADATKEZELŐBEN a netsh.exe-ből "csak" 1 lesz. és a Rendszer belassul, a net elszáll. HELP!!!

Az élet mndig olyan, amit nem mindig lehet szeretni, de egyet mindenki szeret MEGKÖNYEBBÜLNI

(#707) dregpeter válasza dregpeter (#706) üzenetére

dregpeter
(tag)

megoldottam, nem virusirtóval . . . :C

Az élet mndig olyan, amit nem mindig lehet szeretni, de egyet mindenki szeret MEGKÖNYEBBÜLNI

(#708) raczger válasza tomtyi (#705) üzenetére

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

köszi, azóta szerencsére megoldódott, úgy néz ki most hatásos volt az avg free, vírusírtást követően 1-2 nap behülyült a gépem de most rendben van szerencsére

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#709) qdak

qdak
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
tipp h mi lehet elöre köszi :U

ஃ°˙*˙°ஃ ωιη χρ ѕρ2 мσ∂ @ ѕρ3 @ ∂ν∂ ;) ஃ°˙*˙°ஃ σρ3ℓ σм3gα в 2.5 t∂ ஃ°˙*˙°ஃ χιασмι мι-2ѕ ஃ°˙*˙°ஃ

(#710) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

Erre valaki írjon plz! Kösz! :R

(#711) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

Erre valaki írjon plz! Kösz! :R

(#712) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vagyok jártas a témában, tehát nem tudom, hogy most nálam van a gáz, vagy a PH!-val történt valami?
[link]
[link]
[link]
Lefuttattam egy nodot, talált 2 ojjektumot, de azokat beraktam a karanténba a többi 20 közé, meg lefuttattam egy SpyBotot is, az is talált cuccot, de a legtöbb cookie, de azokat is mind kitöröltem. Innentől kezdve nem értem, hogy mi van?

[ Szerkesztve ]

ELADÓ: http://href.hu/x/i3rl

(#713) libus

libus
(senior tag)

Valaki segítsen, mert egyszerüen nem tudom törölni EZT a vírust!!! :(
Hiába klikkelek a Delete-re 2mp múlva visszadobja! :O
Segítsetek, mivel tudnám kiírtani??? :F :R :R :R

(#714) ragazzo válasza VinoRosso (#711) üzenetére

ragazzo
(őstag)

Kedves vörösbor!

Jó lenne tudni, hogy milyen kergetőd van, és tűzfalad.

(#715) VinoRosso válasza ragazzo (#714) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali! NOD32+Comodo+Vistax64. Comodot most szedtem le, mert szarakodott nem tom mil lesz még helyette, egyelőre egy spybot megy fel.

(#716) libus válasza libus (#713) üzenetére

libus
(senior tag)

Sikerült kiirtanom!!!! :))
NOD32-t használtam ami nem tudott mit kezdeni vele :( , és felraktam az AVG-t ami megoldotta a problémát! :C
Azt hiszem a NOD32 eddig futott nálam!

(#717) ragazzo válasza VinoRosso (#715) üzenetére

ragazzo
(őstag)

Elméletileg minden jó, de ha a nod nem talált semmit, akkor lehet hogy hardver hiba lesz. Miért szedted le a tűzfalat? Azt nem kellett volna.

(#718) TAKÍÍ

TAKÍÍ
(kvázi-tag)

Na emberek gond van vírus került a faterom gépére.

Tünetek: elöször csak ilyen hülye ikonok jelentek meg a neten hogy. " az ön gépe vírussal fertőzött". meg hogy ellenőrizze ezzel a programmal stb. az első valami advanced cleaner volt
aztán az eltünt és jött helyette valami win anonim vagy anonimus. Na most a google használhatatlan. Amint beírunk valamit semmi. Tölt majd be akar hozni egy oldalt amit nem hoz be és meg jelenik egy kis párbeszéd ablak hogy telepítsd a winanonimet.
ja és persze a hirdetések és a képek helyén gyakran ez az" ön gépe virussal fertőzőtt" baromság áll.

Próbálkozások: Elöször ad aware fölrak legujabb verzió többször lefuttat talált egy 10 et azt letörli, de semmi változás. Lényeg hogy eljutottunk oda hogy egyszer mondjuk talál 40 db. spyware t majd töröljük után megint lefutattjuk akkor már csak 20 at talál majd azt is tötöljük majd utána 0 át talál majd másnap kezdődik az egész előről. Faterom letöltötte a norton próbaverzióját azt az meg persze semmit nem talált. LOL :W
JA utána meg faterom egy csomó "Cooki"t letiltott a firefoxban meg a Ruterban. Így már kevesebbszer tűnik fel a vírus viszont így nekem se jön be sok minden ezzel az erővel le lehetne tiltani a netet is és akkor nincs vírus

(Ja két gép van itthon Ruterral összekötve + chellos net. Nálam az én gépemen hál istennek nincs vírus. )

Elöször is jó lenne egy helyzet elemzés diagnosztika hogy mi ez és mennyire vészes a helyzet?
Utána meg hogy mivel és hogyan lehetne megszabadulni tőle c format nélkül ? virusírtó (itt a nod32 mellőzük mer egy rakás szar fagy tőle a gép ) csökkentett mód registry stb..

[ Szerkesztve ]

(#719) Tomics

Tomics
(PH! addikt)

Sziasztok..

Msnen kaptam egy vírust és nem tudom kiírtani..
Minden indulásnál kiírja a gép hogy talált (nod32) de úgylátom, hogy csak karanténba tudja helyezni. Msnezni meg nem tudok nagyon...

Jack3D 4 President ! Brutal Anadrol coming soon ^^

(#720) tupacamaru válasza Tomics (#719) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Próbáld meg csökkentett módban leírtani.

Vagy próbáld meg azt amit libus #716-ban tett.

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins................ Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#721) Tomics válasza tupacamaru (#720) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)

AVG letörölte, koszi ! :R

Jack3D 4 President ! Brutal Anadrol coming soon ^^

(#722) TAKÍÍ válasza Skizz (#712) üzenetére

TAKÍÍ
(kvázi-tag)

Na nálunk is ugyan ez a probléma ami nálad a 3 as képen hogy bejön az a hülye warning
meg hogy infected és mindenhol más oldalon is a hirdetések helyén.
Fogalmam sincs mi a baj
Lefuttattunk egy spybotot az talált egy pár hibát de azok közül csak néhányat tudott javítani
Talán csökkentett mód kéne? most avg fut. Ami érdekes hogy nem engedte frissíteni teljesen.

(#723) tupacamaru válasza Tomics (#721) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Nincs mit, legalább megszabadultál tőle. :K :R

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins................ Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#724) Witep

Witep
(újonc)

Nekem is ugyanaz a bajom mint TAKÍÍ-nak (meg skizz-nek). A Google teljesen halott, ez a winanonimus izé szintén jelentkezett az én gépemen is, és "az ön gépe fertőzött" hirdetés is egy csomó helyen ott volt (azzal annyit tudtam kezdeni, hogy mozillában jobb klikk a hirdetésre és képek tiltása erről a helyről). Plusz a vírusirtó (avast!) szinte mindig mikor csatlakozok a netre kidobja hogy egy trójai programot talált (azt mindig törlöm és utána ált. nyugton van)

(#725) ragazzo

ragazzo
(őstag)

Emberek! Ha ez a szar trójai, akkor miért nem azzal próbálkoztok? Tehát valami trójai kereső kellene hozzá.

(#726) Spirit

Spirit
(őstag)

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni!

Ma váratlanul nem tudom honnan beszedtem egy Tenga.gen nevű vírust, ami az összes exe fájlomat megfertőzte, és nem engedi őket elindítani.Emellett még netem sincs. Raktam új windows-t,hogy legalább a vírusirtót el tudjam indítani,de a Nod32 azt írja mindenre hogy megtisztítva, mégis idióta infected ablak jön elő az indításkor. Kérem segítsen valaki,mert kb 40gb kőkemény válogatott util program ücsürüg a vinyón, amik csak több hónapos keresgéléssel pótolhatók :(

[ Szerkesztve ]

(#727) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

sziasztok
bnőm gépe bekapott egy win32 allaple nevű férget, távsegitséggel próbálom gyógyítani kevs sikerrel, elég sok mindent emgfertőzött, játékok, telefon program, stb, van valami tippetek hatékonyan hogy lehet hatékonyan eltüntetni a rendszer sérülése nélkül ?

ad aware 20007tel, és nod 32 vel próbálkozunk

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#728) gézu válasza -=Libria=- (#727) üzenetére

gézu
(őstag)

[link]
Itten van ez a Kaspersky Free Cleaner 12.0.0.13, állítólag elbánik vele

“Commutare necesse est!”

(#729) -=Libria=- válasza gézu (#728) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

ilyesmiket találtam énis, csak utánanéztem,állítolag több backupot csinál magának amiből ujra terjeszkedik, elvileg adaware is letudja, cska nem tom hogy minden fertőzött filet, backupot kijavit, vagy csak a törzsfilet ami sys32 ben lakik

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#730) gézu válasza Spirit (#726) üzenetére

gézu
(őstag)

A Norton Internet Security 2008 trialját próbáld ki

“Commutare necesse est!”

(#731) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

hát, ez szívósabb szemét mint hittem, rendszermemóriához hozzáfért, 3 spywaare irtó és nod 32 sem tud mit kezdeni vele....

(#732) tupacamaru válasza -=Libria=- (#731) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Csökkentett módban is próbáltad??

(#733) -=Libria=- válasza tupacamaru (#732) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

30 kmről én probáltam semmit, asszonyt utasítgattam....de ugy néz ki feladatkezelő aktiv bütykölés + regedit + vírusírtó használata megfogta....

(#734) tupacamaru válasza -=Libria=- (#733) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Pedig szerintem segítene a csökkentett mód. :K De így távdoktorálva nehéz lesz.

[ Szerkesztve ]

(#735) k_laci

k_laci
(tag)
LOGOUT blog

Hello !
A helyzet az, hogy felraktam az Avast!-ot, lefuttattam egy totális víruskeresést. Aztán újraindítás, de nem jön be az asztal ! ! Ha feladatkezelőből indítanám az explorer.exe-t, akkor egy pillanatra elindul, aztán megint eltűnik.. Benne sincs a folyamatokban. Csináltam így ilyen állapotban egy helyi keresést a C:\Windows mappára, 4 fertőzött fájlt talált, karanténba is tette őket, de explorer továbbra sincsen. Gondoltam én, hogy akkor csinálok egy rendszer visszaállítást, de az sem használt.

Van valakink ötlete, hogy mi lehet a gond ? Illetve hogy meg lehet e csinálni formatálás és windows reinstall nélkül ??

Válasz jöhet emailben, ide, privátban, vagy akárhogy, csak jöjjön !
Köszi :
k_laci

(#736) k_laci válasza k_laci (#735) üzenetére

k_laci
(tag)
LOGOUT blog

bocs lejárt a modidő, ( közben próbálkozok ) még annyit hogy minden indításnál megkérdezi, hogy :
" Hozzáadja a C:\pav.reg-et a rendszerleíró adatbázishoz ? "
lényegtelen hogy mit nyomok rá ugyanaz a buta üres monitor a jutalmam..

(#737) raziel01

raziel01
(őstag)
LOGOUT blog

Ugye, hogy nincs olyan vírus ami megöli a hardvert? pl VGA

<< Gamer >> http://xbox.com << Xbox 360 FTW >>

(#738) tupacamaru válasza raziel01 (#737) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Nem nagyon hiszem hogy lenne ilyen.

(#739) ragazzo válasza raziel01 (#737) üzenetére

ragazzo
(őstag)

Én már olvastam olyanról ami a winyót vágja tönkre. Az is hardver.

(#740) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Hoztak egy gépet, hemzseg(ett) a vírusoktól, vírusirtó persze semmi..
Avg free-vel már átfuttattam párszor, vírust már nem talál. De az eredeti hiba jelenség megmaradt. Googleal próbálok keresni, de nem jut el odáig, hogy kiadjon találatokat cak tölti folyamatosan az oldalt. Érdekes, hogy más weboldal bejön. Szerintem ez is vírus.
Ilyennel találkoztatok már, valami tipp esetleg? Nincs túl sok kedvem újratelepíteni.

(#741) ragazzo válasza Gergello (#740) üzenetére

ragazzo
(őstag)

Lehet hogy jobb lenne egy nodos próbaverziót is végigfuttatni, hátha az találna valamit.

(#742) bokiboki válasza dregpeter (#706) üzenetére

bokiboki
(újonc)

Üdv,
Nekem is ugyanez a bajom, hogy bejön a winlogon.exe és a cmd.exe folyamatosan, és ha a windows indulásakor nem törlöm őket feladatkezelőből, nem is igen tudom leállítani őket, a vírusírtóm pedig nem talál semmit sokadik frissítésre meg keresésre se. Valaki tud segíteni?

(#743) localhost válasza ragazzo (#739) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

A winyót vagy a rajta levő adatokat?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#744) ragazzo válasza localhost (#743) üzenetére

ragazzo
(őstag)

A winyót.

(#745) galóca18 válasza ragazzo (#744) üzenetére

galóca18
(tag)

Igen, ezt már én is hallottam. Egy ismerősöm szervizben dolgozik, és ő mondta. Olyat is hallottam (lehet, hogy ő mondta), hogy a monitort gyilkolja meg valamelyik.

Szerk.: "nyomdahiba" :)

[ Szerkesztve ]

Éjszakai bagoly vagyok. Világosban ritkán netezem. :)

(#746) galóca18 válasza Gergello (#740) üzenetére

galóca18
(tag)

Szia!

Szerintem ilyenkor megoldás lehet minél többféle vírusirtót és kémelhárítót kipróbálni rajta. Nemrég én is beszedtem egy rakat dögöt a gépre. Kínomban fölraktam a Nod mellé a Spyware Terminatort, ami szólt, hogy van egy troyan downloaderem, amit le is szedett, de semmi egyéb, a Nod sem jelzett. Mivel a problémám csak nem szűnt meg, fölraktam az Avirát és az Avastot is. Tudom, hogy ez nem való, mert ennyi cucc óhatatlan, hogy össze ne akadjon, stb. A 2 összesen kb. 50 trójait jelzett! A vakriasztások elkerülése érdekében a VirusTotalt használom. Csak elküldöm nekik e-mailben a "gyanúsístottat", majd pár perc elteltével válaszolnak és megírják, hogy a 34 különféle víruskeresőjük minek nézi a fájlomat. Az összeset elküldtem nekik, 34-ből 28-30 kereső fertőzöttnek találta, tehát a hamis riasztást kizárhattam az esetükben.

Viszont ha ilyen fertőzött a gép, jobb újratelepíteni, mert sosem tudhatod, mi maradt még rajta a sok megtalált vírus mellett. Kémprogi, backdoor, akármi. El se merem képzelni, a gazdája miféle helyekre látogatott el, ahol mi mindent szedett össze...

(#747) localhost válasza galóca18 (#745) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Városi legenda! Hardware-vírus /kártevő/ (most 2008-ban még) nincs.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#748) localhost válasza localhost (#747) üzenetére

localhost
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Ám az összes vírusra nem emlékszem, ezek között tudtommal nincs HW elleni károkozó hány darab ???

(#749) lezso6 válasza localhost (#747) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A winyó vagy monitor tönkretevésének módja szerintem elég nyilvánvaló. A winyóhoz csak kell egy nagyon alacsony szintű winyó-driver-vírus, ami ha megfelelően mozgatja fejeket a winyóban meg csinál mindent, és akkor azért nagy valószínűséggel tönkre is tudja azt tenni. A monitorról (CRT) meg annyit, hogy küld a gép (videókártya) valami olyan jelet a monitornak amitől kiakad, bár gondolom ez csak régebbi monitorokkal lehetséges. Ennyi.
Csak hát az van már ma, hogy nagyon kevés az igazi vírusíró aki ért is a géphez ennyire, szal ma már a hülye is tud vírust csinálni (erre szakosodott programokkal), de ezek nem valami nagy durranások. Szerintem. :)

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#750) galóca18 válasza localhost (#747) üzenetére

galóca18
(tag)

A szervizes ismerősöm szerint van, és úgy működik, hogy olyan iramban pörgeti a vinyóban a lemezt, amitől az végül beremeg, ettől persze beleér a fej és kész a baj. (Kb. mint amikor a katonák menetelnek egy hídon és az leszakad. Ez sem városi legenda.) Mert ha egy elbaltázott szállításkor beleérhet a fej, akkor máskor miért is ne.

Szerk.: Bocs Lezso6, csak most olvastam, amit írtál, nem ismételtelek volna különben. :) Ha meg most törlöm az eddigieket, marad itt egy nagy üres izé. Szóval nem törlök, csak kiegészítek.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Vírus a gépben! (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.