Új hozzászólás Aktív témák

  • lackosing

    csendes tag

    válasz .DLL #4481 üzenetére

    Sikerült elérnem a videó készítőjét. 720p-vel dolgozik az emberünk aki az első videót készítette. A másodikról nincs további infóm.

    Gondolkodtam is és egyenlőre még úgy is megy az informálódás addig lesz jó pár találkozó, drift esemény stb. amin tudok tesztelni. Így taktikának azt választom, hogy az olyan eseményeknél mint pl autós találkozó ahol nincs akkora pörgés és nem igényelt a slowmotion használom az 1080p-t valamint hozzá ugye az utómunkát, máskor mint pl. Drift, ott használom a 720-at a slowmotion miatt és rá segítek némi sharpennel valamint színekkel stb-vel az utómunkában.

    Még 1 opción gondolkodom, hogy mostanában ez a lassítsunk le mindent kicsit kezd uncsi lenni. Nincs videó slowmotion nélkül és véleményem szerint érdemes lenne olyanra is építeni mint pl ez itt: [link] Semmi slowmotion, pure 1080 és mégis egy pörgős videóról beszélünk és hiába a lassú részek a zenében a videóban nincs lassítás, emiatt a videó miatt jött a gondolat, hogy miért ne lehetne akár egy pörgős eseményt pörgősnek hagyni és nem pedig le lassítani ahogyan mindenki teszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák