Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.j

    nagyúr

    Szevasztok!
    Az imént kaptam a Vodefone-től az alábbi levelet ...

    "Kedves Ügyfelünk!
    Ezúton tájékoztatunk, hogy 2021. március 1-jén a Vodafone vezetékes internet szolgáltatáshoz kapcsolódó e-mail fiókok és a hozzá kapcsolódó Webmail (e-mail webtárhely) szolgáltatás lekapcsolásra kerülnek és ezen dátumot követően nem lesznek elérhetők az ügyfelek számára.
    Kérjük, a Számodra fontos, esetleg pótolhatatlan üzenetek megóvása érdekében a jelzett határidőig gondoskodj az ott tárolt tartalmak lementéséről.
    Amennyiben a szolgáltató által biztosított (@upcmail.hu, @chello.hu, @monornet.hu vagy @upctelekom.hu végű) e-mail címmel regisztráltál valamely internetes vagy bármely egyéb szolgáltatásra, úgy kérjük, még az e-mail szolgáltatás lekapcsolása előtt gondoskodj a megadott e-mail cím módosításáról.
    További információért kérünk, látogasd meg oldalunkat, ahol praktikus tanácsokat találsz a szolgáltatás megszűnésével kapcsolatban:"

    Ha jól értem az UPC utódjánál a vodánál meg fog szűnni az e-mail, holott hajdanán ennek figyelembevételével kötöttem szerződést a Chello-val amit az UPC is tolerált. Ezt megtehetik?
    Mit tudtok erről?

    Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu

Új hozzászólás Aktív témák