Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz cof #93634 üzenetére

    A napi panaszkodás azért is jó mivel olvassák a Vodánál a topikot és nekik ez negatív reklám. Na meg nem minden rózsás és napsütés ezt jó ha látja a többi ügyfél is.

    Amúgy ÁSZF:
    II. Helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatás
    1.Helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatás meghatározása, kialakítása, technikai feltételek
    1.1A szolgáltatás meghatározása
    A Szolgáltató az Előfizetői Hozzáférési Pontot a Szolgáltató saját hatáskörében hozott döntése alapján kiválasztott átviteli rendszeren, helyhez kötötten létesíti, figyelembe véve az Előfizető által igényelt létesítési helyen a Szolgáltató rendelkezésére álló műszaki lehetőségeket, és technológiai megvalósíthatóságot. Amennyiben az Előfizető által igényelt szolgáltatás sajátosságai okán az igény csak bizonyos átviteli rendszeren teljesíthető, akkor a Szolgáltató ennek, és a műszaki teljesíthetőségeinek figyelembevételével határozza meg, hogy a Szolgáltatást mely átviteli rendszeren keresztül biztosítja az Előfizető részére.

    Érdekesség, hogy a Díjszabási mellékletben már TV Comfort Vario és TV Premium Vario szerepel alap Voda mediaboxal.
    A TV Premium vario díjcsomag önálló TV szolgáltatásként történő igénybevétele esetén a díjak tartalmazzák a szolgáltatás biztosításához szükséges, kizárólag a műsorjel továbbításához szükséges tecnikai IP hozzáférés (önálló TV szolgáltatáshoz) díját is.

    A műsorjelhez modem? Szóval mégse DVB-C?

    Szóval mérlegelhet a kedves Vodafone, hogy nálam a TV Premiumot OTT-n vagy DVB-C- szolgáltatja e. Ezt leírja a saját ÁSZF is!

    LouiS22
    Új kábelezés, új osztókkal! De a régi kábellel régi osztókkal is hibás volt év elején igaz akkor túlfesz miatt esett szét a DVB-C.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák