Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz sh4d0w #12842 üzenetére

    Windows-nál tuti OS, ilyen a WDDM rendszer, gyártótól függetlenül.
    Ironikus módon a Linux-al kapcsolatban vagyok bizonytalanabb, pedig itt biztos közelebbről lehetne vizsgálni a tényeket ha értenék a kernel debugoláshoz vagy megérteném a bonyolult forráskódokat is.

    Mondjuk elég lenne egy monitor és Crossfire üzemmód Windows-hoz (ott evidens, hogy minden GPU monitorozható\tuningolható legyen, pedig nem feltétlenül, sőt valószínűleg nem lesz mindegyiken egyedi monitor), de egy digitális megjelenítőm sincs kéznél.

    A trusty nightly-ra is felmegy a .run -buildpkg ububtu/raring opciókkal összepakolt deb csomag? Mert azt a laptopommal tapasztaltam, hogy jó irányba változott a képernyő/GPU kezelése. Végre nem kell nomodeset és nem lesz VESA felbontás a nyílt forrású driverrel. Úgy rémlik, hogy minden kernel verzióhoz új patchek kellettek.
    Repóból szerintem még nem tudok 290-esekhez drivert húzni, szóval a .run file-al játszok. Hacsak nem a trusty repókban megvan már a 13.11b9.4?

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák