Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    hónapok óta megvan a router, de ma összejöttek a dolgok (szabadság és iszonyatosan bosszantó gyári fw bug - usb megosztás átvált readonlyba, fagy, stb) és frissítettem vargalex 0.7 fw-re

    nem tudom szebben leírni: kurvajó! :DDD

    köszönöm Vargalex és köszönöm mindenkinek aki segített az eddigi tesztelésekben, hogy erre a szintre eljuthatott a fw! gyári alól betallóztam a .bin-t, frissitettem és pár perc múlva már volt is netem openwrtvel. aztán a következő 4 óra hipp-hopp elrepült a linuxal való ismerkedéssel :D de meglepően logikus az egész ... egyelőre. persze minde parancsért gugliznom kell, de ha egyszer megvagyok, utána lementek minden fájlt és legközelebb tényleg pillanatok alatt meglesz minden.

    pendrive formázása, mountolása 5 perc volt a beépitett mini-web cuccal, ftp-vel 8-9mbyte/s, sambán 9-10 mbyte/s a sebesség (olvasás). wifin ugyanez 3-4 ill. 2-3 mbyte/s. wifi ereje a FW-ben 0dB - 1mW-ra van lőve.

    az egyetlen furcsaság: az normális, hogy a laptopom szerint 130mbps-es a routerem? inssider-el néztem a környéket és lát pár 300ast, 144-est és pár 130-ast - köztük az enyémet. mivel ez a tplink 3 antennás, nem 300asnak kellene lennie?!

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák