Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz emre33 #2655 üzenetére

    Eszembe sem jutott!!!! Most úgy őszintén szerinted az a réteg fizet elő PLUSZBAN a digitális csomagra, aki plusz 100 forintokon aggodalmaskodik egy hónapban? Ez egy plusz szolgáltatás, aki épp hogy kijön egy hónapban, annak elég az analóg. Szóval még csak nem is gondoltam ilyesmire, hogy valaki azért nem fizetne elő egy digitális csomagra, mert az drágább 890 FT-nál. Persze biztos van egy határ ameddig megéri az embereknek, s ez anyagi háttértől függetlenül nagyjából ugyanott van mindenkinél. Amúgy ami úgy gondolom, h nem férne bele havi 900-ba, az a "movies", de az is csak a két viasat miatt, a "music" a határnál van, de még belefér, a "sports" semmiképp sem, talán ott prémiumba kellene gondolkodni a digisport esetében, bár ezt szerintem a digi nem engedné. Tehát egyedül ami igazán rizikós dolog, az a digisport elválasztása az HD csomagtól, nyilván akkor abba nem kerülhetne bele plusz két HD csatorna, mert az már annyiba kerülne, h senki sem fizetné meg, de az is indokolatlan számomra, hogy valaki, aki nem kedveli a sportot, az ennyit fizessen egy HD csomagért, amiben ő mondjuk a Discoveryt meg a nat.geo-t nézné.

    Igazából meg már önmagában vicces a dolog, hogy ilyeneken filózunk/vitatkozunk, h megérné-e, mikor a diginek töredékéért megéri s totál ingyen adja az analóg mellé a digitális kábelt, persze náluk szegényesebb is a felhozatal, de arányaiba véve még mindig a digi tudja olcsóbban csinálni. Nyilván ehhez hozzátartozik az az el nem hanyagolható tény, hogy ez egy ennél összetettebb dolog, nem lehet követelni a digi árait a tarr-on, de azért ennyiért nehogy már ne érje meg nekik.
    Egyébként nem vagyok előfizetője a kábelTV-nek, csak netem van a tarr-nál, de kiegészítő szolgáltatásként igénybe venném a digitális kábelüket, ha látnék benne fantáziát.

    Vessük el a javaslatomat, maradjon az összes csomag úgy, ahogy van, s most akkor csak annyi a kérdésem, h mi az Istenért nem éri meg a Tarrnak az, hogy a digitális adás külön szolgáltatás? Mikor a bekötést ki kell fizetni, a kártyaolvasót ki kell fizetni, ha szükséges a beltéri, akkor annak bérleti díját ki kell fizetni. Hogy a francban van az, hogy úgy éri csak meg nekik 8-9 csatornát közel ezerért adni, ha mellette előfizetsz 6000 azaz hatezer forintért 56 csatornára, amiből nem mellesleg 12 FTA csatorna s szutyok analóg adás.

Új hozzászólás Aktív témák