Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosszus87

    senior tag

    válasz Violka2016 #57713 üzenetére

    Nekem 65-ös XH90 van, 8 éves alsó-közép kategóriás Pana plazmámat cseréltem le rá. XH90-el léptem be a 4K korszakba. Gyerek korom óta konzolozom, PS5 beszerzése is evidens számomra, Sony tv-k képminőségét és mozgásmegjelenítését mindig is szerettem. Novemberben vacilláltam az XH90 és az XH95 között, végül a PS5 miatt és az extra játékos funkciók miatt, na meg nyilván az olcsóbb ár miatt is inkább az XH90 mellett döntöttem. Összességében azt tudom mondani, hogy igen, ez egy nagyon jó ár-érték arányú tv, nagyon jó képminőséggel és jó általános felhasználásra (film, játék,stb.), szóval egy igen korrekt modell. Megérte az árát, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott kicsit a VRR elkaszálása miatt (4K 120hz-et megkaptuk, bár ott is voltak akik homályos képre panaszkodtak, ezt javították, sztem nincs vele gond), mert hát mégis csak ez volt a reklám dumában...és ez is beleszámított a döntésbe, még akkor is csalódott vagyok ha a PS5 esetében nem is feltétlen lesz nagy jelentősége a VRR-nak. Aki meg PC vagy esetleg Xbox miatt választotta ezt a tv-t, még inkább morgolódhat...bár ők magukat is becsapták picit, mert a Sony PS5 kész tv-ként és nem Xbox vagy PC kész tv-ként hirdették az XH90-et.
    Simán megértem, ha inkább LG oledre mész, bár én azt tanácsolnám inkább a CX-et válaszd...oled topicba is sűrűn benézek és a BX-ben sokan csalódtak. CX-hez képest elmarad képminőségben és főleg mozgásmegjelenítésben.

    Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

Új hozzászólás Aktív témák