Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz peterk #41386 üzenetére

    Namost mivel nem magyarországi a TV, az nem lepett meg, hogy vannak apróbb különbségek. Ez már eleve a legfrisebb firmwarrel jött, nem nekem kellett frissíteni. És volt rajta Amazon app, és még néhány egyéb előtelepített app, ami a magyaron nem volt. A megdöbbentő a következő: Az előző TV-men (megnéztem, mindkét TV PONTOSAN ugyanaz a típus, a legutolsó típusjelző albetűig), szóval az előző TV-men a youtube és a netflix maximum 1080P felbontásban volt hajlandó menni. Ezen az újon pedig úgy szalad a 4K, HDR a youtube és a netfilx appban is, mint a mese. És ezen kimegy a digitális hang is az optikai kábelen, az előző, Mediamarktban vett TV-men ez sem működött, csak PCM-et volt hajlandó kiküldeni. - ennek az az oka, hogy más régióra van állítva. Az itthon vásárolt TV-ken is átmegy a hang AC3 és DTS-ben, több Sonyn próbáltam és hibátlanul működött, semmi különbség nincs külföldön vásárolt és az itthon vásárolt TV között, már volt 1-2 külföldi vásárlásom is, többek között TV-k is. Olyan TV-t kaptál egy másik szervizből amit már buheráltak, valószínűleg refurbished. Nézd meg az üzemórát, biztos van benne jónéhány.

    Tényleg nem látszik, egy hónap múlva már nem fog érdekelni, de most azért bosszantó, hogy semmi nem tud 100%-ban jól megoldódni, valaminek muszáj belepiszkítani a történetbe - Sajnos nincs tökéletes, 100%-os de ha jó akkor nem kell vele foglalkozni.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák