Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz AXisBOLD #35222 üzenetére

    "Ilyen kondíciókkal merész TV-t venni vagy tekintsem teszt üzemnek?"

    Ha visszaolvasol, láthatod, hogy éppen 4 hozzászólással feljebb erről írok. :K

    Azok a tévék még egy évet sem demóztak, viszont legalább túljutottak a tévéknél kritikus első ~400-600 üzemórán. Legalább nem neked kell kitesztelned.

    De...

    A 90.000 forint szerintem nem annyira nagy engedmény ezért a típusért, hozzátéve, hogy már nem sok helyen kapsz ilyet újonnan, de akkor is ~120.000 forint körül van az ára.

    Viszont az is igaz, hogy 40 colos méretben, újonnan, teljes gyári jótállással (vagy akár MM-os extra garanciával), 90.000 forintért ennél jobbat sem találsz sehol. Ennyiért 32 colos, no name, és Philips alapmodellek kaphatóak maximum.

    Egyébként nem a világ legjobb tévéje, de legalább ennél a modellnél VA panel-t használt a SONY, még ha csak 60 hz-eset is.

    A fekete szintje nem lesz rossz, bár a 2015-ös "W" sorozattól messze elmarad. (Mindenben; azokkal összehasonlítva nagy csalódás volt a SONY 2016-os palettája.)

    Itt elolvashatod a PH! tesztjét.

    Az input lagja alapján játékra is alkalmas. Nekem az a véleményem, hogy ha ennyi pénzed van tévére, akkor nyugodtan vedd meg.

    Azért vásárlás előtt mindenképpen nézd meg alaposan működés közben azt, amit elhozol! Ne legyen hibás pixel, túlzott bevilágítás, felhősödés. Ha kellően homogén, akkor nyugodtan elhozhatod.

    Én javaslom, hogy vásárolj hozzá extra jótállást, vagy akár biztosítást. Egy ilyen műszaki cikknél, ami egyrészt ennyibe kerül, másrészt feltehetőleg sok évig használod, megéri azt a kis plusz ráfordítást.

    Melyik Media Markt-ban árulják egyébként? A cimborám is mostanában kért tanácsot egy olcsó, jó képminőségű tévéhez... ez simán jó lehet.

    (Sőt, lehet, hogy veszek én is egyet monitornak. :K )

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák