Új hozzászólás Aktív témák

  • K Norbi

    addikt

    Discover gomb meg kriminális, én a csatornaneveket alig látom.. az EPG meg szintén úgy szar ahogy van.
    Minden betű mini!
    Már írtam a sony nak, de szarnak azok rá.

    Janaboy milyen jól látta a dolgokat. :K

    Na eddig hirtelen ezeket a fw fejlesztési igényeket találtam (kiegészítettem az eddig elhangzottakkal (nem mindent jegyeztem meg) az enyémekkel):
    - Ha egy adáson állsz, a nagyméretű (i+, ami elfoglalja a fél képernyőt) információ hozható elő egy adásról információ, pedig sokszor bőven elég lenne egy cím is, így fölöslegesen takar bele a tv-adásba! -> Mondjuk az OK-t megnyomva előhozná azt, amit csatornaváltáskor mutat!
    - I+ (Info plusz) gombbal feljövő információban ne csak egyetlen műsort lehessen jobbra nyomkodással megnézni hanem többet (mondjuk 10-et/20-at)...(Ez ne csak a Guideban menjen!) Ráadásul nem tűnik el magától! Jó lenne ha ennek is lehetne állítani, hogy x mp után tűnjön el!
    - Mind csatornaváltáskor mind az i+-nál rögtön mutasson egy kicsi de részletes időskálát, hogy az aktuális műsor hol tart..(hasonló mint a Guiedban csak részletesebb (tehát ne csak 3 csík jelezze) és ne csak ott menjen)..
    - Bár ezt alapvetően ritkán használtam, de egy egygombos csatorna lista is lehetne benne..(mondjuk a Discover gombhoz rendelve..a Discover túl részletes ehhez!)
    - A Football használata menüben állítható legyen és akár egy alkalmazás indítása is hozzárendelhető legyen (pl Youtube vagy médialejátszó).

    Jöhet a többi javaslat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák