Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr.Skype

    csendes tag

    válasz Egorov #1130 üzenetére

    A skype percdíjak változnak elég gyakran, külömböző szerződésektől függően. Skype egy p2p alkalmazás, tehát a hívások az adott ország telefonszolgáltatónak szerverét használja telefonhívásokhoz. Az ár a szerződésen múlik, vagy a szerver helyétől. Pl: Romániában nincs szerződés de magyarországon van, tehát magyar szervert fogsz használni a román hívásokhoz, ezért nő a percdíj romániában.
    Vannak csomagok, amiket megrendelhetsz, és akkor pl sokkal olcsóbban jössz ki a percdíjakat nézve, pl: Unlimited Country : itt 10.000 percet kapsz az adott országon belül kb 4 euróért 1 hónapig. Részletekért azért nézz fel a skype.com-ra :) mert nem minden ország elérhető ebben az opcióban. Akad még unlimited world, átlagosan 9 euróért, ahol 10.000 percet kapsz 25 országba (ezek is megtalálhatóak a skype oldalán), vagy az Unlimited Europe opciót válaszd, az ugyanez, de csak európán belül, a résztvevő országok listája szintén az oldalon található. (Ha szeretnéd szivesen adok linkeket :)

    Folyamatosan bővül a skype, elég sokrétűen használható, és mindegyik oprendszeren elérhető.

    Lényegében a skype, nem csak egy VIOP program, hanem egy szociális eszköz :) contactokat importálhatsz sok külső programból, pl outlook, vagy g-mail, esetleg MSN stb, akiket szimplán egy kattintssal felhívhatsz ezután.

    Tele van ingyenes funkciókkal, és a fizetős funkciók tárháza is igen színes, pl hangpósta, hívásátirányítás, online szám stb...

    Arról nem is beszélve, hogy a support tényleg supportol, és foglalkozik a felhasználókkal.

    Skype® problémák? Kérdezz bátran, vagy https://support.skype.com/

Új hozzászólás Aktív témák