esetleg még netlimiterrel, vagy valami hasonló programmal érdemes figyelgetni a forgalmat.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

esetleg még netlimiterrel, vagy valami hasonló programmal érdemes figyelgetni a forgalmat.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

Érdeklődnék a guruktól: adott egy cég, céges tűzfal mögött (isa2k), néhány tanteremnyi rendetlen user, akikkel skype-zni akarok, de a web csak 13-14 óra között engedélyezett (http). Megoldható-e a skype-zás letiltott http mellett?
Maradok földig érő tisztelettel...

Hol lehet hozzá telefont venni?

Sziasztok
Tegnap raktam fel a skype-t de az abaj, hogy nem veszi figyelembe a hangerő szabályzónál beállitott dolgokat. Egy két embert elég halkan hallani, másokat meg túl hangosan. Sima 2.5-ös skype van fel, és nem találtam semmi beállitást
nincs hozzá valami ilyesféle beállitó plugin?
[Szerkesztve]
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

A füleseden nincs hangerő szabályzó?

nem fül hallgaton hallgatom
csak furcsa hogy az egyik ember halk a másik meg hangos és mindkettő maxra rakott mindent
Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

Biztos a távolság miatt. Az egyik közelebb, a másik távolabb van és hát a hang terjedése... 

mindegyik fejhalgatos mikronfont használ 
de most már jó, az egyik srác talált még egy helyet ahol lehet állitgatni hangerőt
azóta mindenki hangos 

Ha veszek pl a tescoba (most van a katalógusban) egy usb-s skype telefont (2000ft) azzal mire megyek? Mit lehet vele csinálni?
Én nem tenném. Ennyiért már kapsz akár egy normális mikrofonos fülest is.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Valaki használja Linux alatt Skypot? Nem nem sikerül a hangszórót feléleszteni.
KDE and Android User, Nexus S with Cyanogen Mod

Nem is akartam csak azt hittem valami olyasmi amit nem ismerek.
Sokat próbálkoztam vele, de nekem meg a mikrofont nem sikerült belőni 
╚╦╦╦

Kavinton visszaköszön, a mikrofonra gondoltam én is.
KDE and Android User, Nexus S with Cyanogen Mod

Sziasztok!
Most telepítettem a géphez egy webkamerát és szeretném kipróbálni, hogy jó-e.
Sajnos most nincs senki ismerősöm, aki elérhető lenne, van valakinek egy kis ideje próbahívást csinálni?
ez a címem: lecso112@freemail.hu
köszi
Sziasztok!
Ma szerettem volna a Skype-ot beállítni. Leszedtem a 3.0-át, feltelepítettem, majd létrehoztam volna egy új fiókot.
Minden *-gal jelölt adatot kitöltöttem, de nem vált aktívvá a ''Sign in'' gomb.
Miért? 
...

ugyanez a probléma nálam is!
nem lehet reggelni 
Akkor up!
...

up
Megvan a megoldás... 
Az e-mailcímben nem lehet számkarakter az aliasban (a @ előtti részen).
Ez gáz... 
A korábbi verziókban is így volt? 
MOD:
Küldtem nekik visszajelzést meg e-mailt is. Kiváncsi leszek, mit válaszolnak -ha megértik, amit írtam... 
...

zseni vagy 
Az normális, hogy a skype 40 MB memóriát fogyaszt? A ''munkahelyen'' csak 10 MB körül, de mi lehet az eltérés?
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

az hagyján de mennyi prockópowa%-ot eszik meg

(#477) Viktor0610 válasza Viktor0610 (#473) üzenetére
Válaszoltak!
(Megértették, amit írtam...
)
A gond a Skype 3 egyik verziójában volt, ami nem engedett számot tartalmazó e-mail címmel regisztrálni. A hibát elhárították, a jó verzió letölthető a weboldalukról.
Tehát, aki hasonló gonddal küzd, töltse le az új kiadást!
...

sziasztok,
valami miatt nem tudok új partnert felvenni a listámra. Ha valakit kiválasztok és az engedélyét kérem, nem kap tőlem üzenetet, és én se viszont.
mi lehet a probléma?
köszi
Be köll fizetni, azt' jólvan...

ismeri valaki ezt a kis symbian progit telefonra készűlt: iskoot ha minden iga működik vele a skype.
Elég jó lenne mert csak egy 1000-2000 Ft telefon előfizetésre lenne szükség meg az internet és meg lenne oldva a telefonálás. Azt nem tudom, hogy az alap GPRS ami 53/13 kbps az kevés lenne (minőségromlás) ha valaki próbálta írjon. Előrei köszi lüszi!
Az élet olyan mint egy videó játék, csak azt nem tudom miért mindig engem lőnek le XDD

hali!
egy ismerősömnek próbáltam a skype-ot beállítani úgy, hogy a webkameráját is tudja használni. a probléma az, hogy millenium van a gépén és a skype nem találja a kamerát. msn alatt műxik az egész.
Mi lehet a probléma

Millenium + skype combo = használhatatlan webkamera? vagy esetleg más verziót kellene használnom skype-ból? A kamera usb 1.0-ával van csatlakoztatva.

[Szerkesztve]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Szomoruan vettem tudomásul az alábbi hirt:
Forrás: www.skype.com
''Új árképzési tervünk része a minden SkypeOut hívásra érvényes, € 0,00 - € 0,039 közötti kapcsolási díj (ÁFA nélkül értendő). Az új díjszabás 2007. január 18. (13:00 CET) napján lép érvénybe.''
Kérdés hogy Mo számoknál mennyi kapcsolás dijat számitanak majd fel.

Nekem a következő a bajom a 3.0-val: hiába állítom be, hogy értesítsen amikor egy partner kapcsolódik, de nem jelez, mint a régi 2.5-ös. Valakinek nincs hasonló gondja?
Rapido de AMD estas la vivo...
Valami volt Matávos került a Skype-hoz?
Mondjuk az általad idézettek mellett az is szerepel, hogy költséghatékonyabb lesz a SkypeOut rendszer. Majd meglátjuk. Azért érdemes lenne lementeni a mostani díjtáblázatot, hogy legyen mivel összehasonlítani.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Hardver: Celeron 1000 , 352 Mb RAM
Szoftver Xp Sp2 + Skype 3.0
1. Amikor a Skype-oz használjuk a proc használat felmegy 100 %-ra.
Normális ez így?
2. A parner képe (webkamera) nem jelenik nem jól zöldes függönyszerúség takarja. Az én ellenőrző képemen pedig 4x vagyok rajta függőlegesen összenyomva.
Lehet fel kell raknom valami speciális kodeket?
3. Normálisan használható a Skype egy 128/64-es internetkapcsolattal?

Nekem Celeron 667-essel a CPU 95-100%-on megy.Skype-nak a prioritást felljebb állitom,és igy pl még a böngészöt se tudom használni ha vkivel beszélek.A Skype CPU követelménye a hivatalos besolrolás szerint 400Mhz, ezt sztem kicsit alábecsülték.
Szoval sztem a géped 1/3-al gyorsabb,olyan 70%nál meg kéne állni a terhelésnek.
Esetleg tegyél fel uj Skype-ot,vagy uj op rendszert ideiglenesen,egy proba erejéig.

Mindkettő teljesen friss telepítés.

Meg szeretném kérdezni, hogy egy gépre lehet-e valahogy több Skype fiókot telepíteni? (Külön legyen a papának, mamának, gyereknek.) A feltelepített változatnál nem látom semmi jelét, hogy az ''aktív felhasználó'' megváltoztatható lenne. Ha lehet, akkor kell-e hozzá fiókonként külön e-mail cím?
Az előző 60 hozzászólásban nem találtam a témát, ha korábban már volt, akkor elnézést!
Védd a fákat - egyél hódot!

Jelentkez ki, ezután sorba be írod a neveket, az automatikus bejelntkezésnél meg vedd ki a pipát.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

Szia.
Na megprobálom egyszerüen leírni.
igy 2 skype futhat egyszerre
1 lépés-vezérlőpult-felhasználói fiókok,csinálsz 1 uj felhasználót(név bármi lehet), rendszergazdai jogosultságokkal, jelszót csinálj hozzá.Ezzel nem kell a win-be bejelentkezni csak a Skype-t csapjuk be 
2 sajátgépbe-program files-Skype mappában csinálsz egy uj parancsikont, ezt kiteszed az asztalra, az uj parancsikonnál jobb klik-tulajdonságok-speciális, a megnyíló panelen tegyél pipát a Futtatás más hitelesitő adatokkal, majd ok.
3 főpróba
dupla klik az uj Skype parancsikonra, ekkor megjelenik 1 uj panel ami érdeklödik , hogy az éppen bejelentkezett(win-be)felhasználóval vagy 1 másikkal.Természetesen egy másikkal, az alul levő listábol válaszd ki a létrehozott felhasználot, ird be a jelszót.Ha minden ok akkor a Skype elindul.Elsö inditáskor ugy fog csinálni mintha most telepiteted volna, beállítasz neki mindent.Igy már 2 Skype ikon lessz az ora mellet.Ha azt akarod hogy a win induláskor automatikusan induljon, másold-be :starmenü-programok-inditópult mappába az uj Skype p.ikont.
1 hátránya a megoldásnak hogy a második felhasználo jelszavát mindig be kell ütni.
[Szerkesztve]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD

neha reklamal a 14821es port miatt a tuzfal (outpost). mit akar ilyenkor vajon skype?
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!

tiltsd le az outpostban azt a portot, és meglátod, h kell-e a skype-nak.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

Noxy, rsx!
Köszönöm a válaszokat, próbálkozom, ha avalahol elekadok, akkor sikítok. 
Védd a fákat - egyél hódot!

Üdv mindenkinek!
Skype 2.5.0.151-et használok. Érdekelne, hogy létezik-e olyan program, amivel tudom rögzíteni vmilyen videó formátumban annak az emberkének a bejövő webkamera képét, akivel éppen beszélek. Előre is köszi a segítséget!
A.T.I.

Sziasztok!
Nem tudom, valakinek feltűnt-e olyan jelenség a 3-as verzióban (3.0.0.198), hogy nem mutatja amikor a partnerek bejelentkeznek! Illetve egyes esetekben ismét elküldi egyben az összes üzenetet amit valakivel folytattam aznap. És nem csak nálam van így, jópár ismerősömnél. Mi vagyunk a bénák, vagy elszúrtak valamit?
Pl.: Windows Media Encoder-rel, vagy Hypercam2-vel. Kijelölöd az asztalon a rögzíeni kívánt területet és a minden ott megjelent dolgot rögzítenek a szoftverek.
Szerintem nem túl sikeres ez az új 3-as főverzió. Nekem egy ismerősöm tűnt el és azt állítja, hogy nem törölt sem engem, sem önmagát.

Nnnah, tegnap (január 17-én) kiadtak egy új verziót, ebben javították az általam észlelt hibákat! 
Az óra mellett megjelent egy zászló a skype ikonon, a skype meg ott virított a képernyő közepén.
Most a skype-on belül van egy ilyen zászló egy kettessel, az micsoda?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ