Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    Üdvözlet!

    Vásároltam egy UE55TU7200K típusú készüléket. Érdekelne, hogy van e esetleg arra mód, hogy a gyors elérésű gombokat (Amazon, Netflix) át lehessen állítani más alkalmazásokra, pl. Youtube? Egy kis trükközéstől sem riadok vissza :)

    Más: Első bekapcsolás után magától felajánlotta a TV, hogy összepárosítja magát a beltéri egységgel így a TV távirányítójával is lehet vezérelni a beltérit. Működött is de aztán majd valamiért nem. Gondoltam újra párosítom de nem találom a beállításokban a lehetőséget. Leírna valaki, hogy hol találom és, hogy milyen néven keressem?

    Más: Pár nappal a vásárlást követően, a menüben barangolva észrevettem, hogy elkezdett vibrálni a háttérvilágítás de tovább nyomkodás után, vagy a TV kikapcsolás után, már nem is emlékszem pontosan, megszűnt. Ez a következő napon újra előfordult de azóta nem. Neten olvasgatva találkoztam már ilyen jelenséggel a 7-es szériára vonatkozóan. Mennyire gyakori az ilyen jellegű meghibásodás? Mármint nem, hogy nálam milyen gyakran jön majd elő, hanem, hogy itt a 7-es széria birtokosai mennyire találkoznak ezzel a jelenséggel?

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák