Új hozzászólás Aktív témák

  • Kami11

    őstag

    válasz bnss #1804 üzenetére

    Persze, nagyon szívesen megosztom a tapasztalataimat vele kapcsolatban.
    1,5 nap folyamatos konfigolás után már fejből vágom a menüjét, legalább ennyi előnye van, hogy ezt a fránya QoS-t elállítottam! :D
    Először is miért esett erre a márkára és típusra a választásom?
    Itt a PH-n olvastam róla egy jó kis tesztet: DIR-635
    Én a kezdő csomagot vásároltam meg, mely tartalmazza a routert és a DWA-140-es típusú usb-s adaptert. A típusszáma: DKT-410
    Kicsomagolás után a beüzemelés pofon egyszerű volt, a hozzáadott telepítő lemezzel, mely a cikkben említettel ellenkezőleg, tud magyarul is, sőt az usb-s adapter szoftvere is magyar nyelvű! Az adapter érzékenységére jó példa, hogy a településünkön üzemelő wifis netszolgáltatót is megtalálta! Hamarabb náluk voltam, de az adsl elérhetővé tétele után váltottam. A lényeg az, hogy az usb-s adapter megtalálta a a wifis szolgáltatót, pedig nekem előtte egy irányított antennát kellett elhelyezni a tetőn, hogy tudjam használni a netet!
    Az N-es szabványra pedig azért volt szükségem, mert a routernek 2 40-es szilikát falat kell átvinnie 9m-es távon, amit át is visz, még ilyen ellenálló közegen keresztül is 50%-os a jelerősség és 3,8 - 4 MB/s-os átviteli sebességet érünk el vele a két gép között! Az egyik gép kábellel a másik wifin kapcsolódik a routerhez.
    Más most hirtelen nem jut eszembe róla, a fenn elmondottakon kívül, azt leszámítva, hogy egyáltalán nem melegszik, nem fagy -még akkor sem ha az ember leterheli :B - az elmúlt pár napban stabilan tette a dolgát.
    Ha még lenne kérdésed tedd fel nyugodtan, amire tudok válaszolok.

    Az a help a QoS-ről pedig nagyon jól jönne, 1 olvasótok máris van! :))

    A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

Új hozzászólás Aktív témák