- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózatokról alaposan
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
annyi mint a wow? bukás...
RTX ON
-
Gergosz2
veterán
Ki tudja ...
Mondjuk a wow játékoksok is fogynak ,de nem hiszem hogy sokan fogják otthagyni emiatt.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Youri
veterán
Konkrétan a wow megjelenése óta felnőtt egy generáció. Emellett az a fogyás, amiről beszélnek nem jelentős.
gtamate2: a mikro-tranzakciósak bizonyítottan költségesebbek, mint ahavidíjasak, egy közepesen komoly gamer számára. Persze az átlagemberek ebbe nem gondolnak bele, számolnak utána, csak ha egyszer utánaszámolnak, esik le atantusz
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
gtamate2
veterán
példányszámban fog megjelenni a The Old Rapublic - ez nem elírás?
Ennyi pénzért bukás szagú, azt hittem ingame store lesz és ingyenes lesz, de úgy látszik mégsem*Sn0w
-
Vistaboy
veterán
Köszi hogy szóltál, pedig kétszer is átfutottam a szöveget.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Wolverine
félisten
Nem emiatt fog bukni, ha bukni fog.
Viszont ilyen dátumokkal egyértelmű, hogy valakik tövig be fogják nyelni a lószerszámot: vagy a support és a bugfixeken dolgozó fejlesztők, mert nekik nem lesz karácsony, csak munka; vagy a játékosok, mert karácsony alatt nem lesz sem support, sem javítások.
Értelmes cég MMO-t úgy ad ki, hogy azt karácsony előtt kijavíthassa - ezért kb. december 10. után nem szabad tartalmaz betenni egy MMO-ba, csak januárban."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
g@bo
nagyúr
nem pofátlan kissé az ár? évi majd 40 ropi?
ha ilyen árak felé tart a pc piac, inkább eliszom a lét.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Profitorientált cég pedig December 19-én adja ki a játékot, hogy a karácsonyi vásárlázlázas forgatag közepén a frissen kiadott játék molinóival legyenek tele az áruházak. Mivel a játék végül egy gagyi MMO maradt történettel, ezért valahogy el kell adni Ha csinálnak vele valamit decemberig én előfizetek rá, pedig eddig egy játékra adtam ki pénzt, a CS-re még valamikor 2001-ben
-
kexksz
addikt
-
Harigata
tag
Szép árak.
Még a végén én is MMO fejlesztésbe kezdek.
Jó kis passzív jövedelem.[ Szerkesztve ]
-
Theodolit
tag
kiváncsi vagyok aki a havidíjon látják a játék bukását hány hónapot fizettek ki eddig bármilyen MMO-ban vagy WoWoztak-e már rendszeres raid szinten....
Szerintem minden a content újításon és gyakoriságon/ a kidolgozottságon fog múlni...WoWban max level után se unatkozol, mindig van mit csinálni, nem fogysz ki hirtelen a küldetésekből vagy helyszínekből,alt-okból, professionökből, pvp-ből vagy akármiből...
Szerintem a 30napos játékidővel érdemes lesz kipróbálni.Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
g@bo
nagyúr
tudom mi az ár, ezért nem vettem megy egy kamion léért a wow-ot, és fizetek még két talicskával havonta. ezért nem lesz pl soha xboxom, ahol a játék árán felül még live-ért is pénzt kaszálnak.
ha ez lesz a tendencia, részemről éhendöglenek a fejlesztők, vagy játszunk a haverokkal saját szerón a régi játékokkal (egy jó kis bárbekjúzás sörözés után.)
-
Gergosz2
veterán
én azt az évi 40 ropit inkább folyékony kenyér formájában fogyasztom el a baráti társaságban.A hatás ugyan az: jól érzed magad , szórakozol és még társaság is van
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
g@bo
nagyúr
az egész a szórakozásról szól. a wow is elragadta az embereket, de ha a szórakozás ezen fajtája ilyen pofátlanul drágul, akkor érdemes a napi 8+ gép előtti rothadást ( amugy is.... ) leredukálni napi fél órára, és hasznosabb időtöltést keresni. pl elvinni a barátnét pecázni 2 zacskó kommersz piával, és hello..
-
Wolverine
félisten
Ahogy te azt elképzeled. A mögötte levő infrastruktúra meg is eszi azt a bevételt, legyen szó a szerverparkokról (nem, nem egy szerverpark), a technikusokról, a support teamről vagy a fejlesztésekről...
#9: egy MMO-nál a dolog nem így megy. Ott az induláskor mindig lesznek olyan gondok, amelyek semmilyen stresszteszten nem buknak ki (mivel legalább egy nagyságrenddel kevesebben játszanak a bétában, mint release-kor), épp ezért a megjelenés napján és utána legalább 2 hétig dupla műszakban kell dolgoznia a bugfixeket készítő fejlesztőknek/programozóknak, és a support teamnek is. Ezt karácsonyra időzíteni két dolgot eredményezhet, amit feljebb leírtam: vagy a cég munkásai fognak karácsonykor is 12-14 órákat melózni, vagy nem lesz értelmes support pont a megjelenéskor, ami nagyjából képes végleg megbuktatni bármilyen MMO-t.
#7: a Bioware és a Star Wars vannak akkora nevek, hogy leszarják az ünnepi szezont is; ahogy a Blizzard is megtette korábban - és a Burning Crusade így is megdöntött minden létező rekordot a januári megjelenésével is...
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Te szívesen melóznál karácsonykor? Nyilván nem. Ha mégis dolgoznod kéne, maximumot tudnál nyújtani? Meglepne.
Amúgy meg fog lepni, de az MMO-knál is minden cég tiszteletben tartja az ünnepeket; ilyenkor nem adnak ki frissítést, csak utána - vagy annyival előtte, hogy a szünetre minden flottul mehessen -, és a support is csökkentett kapacitással fut. A Bioware ezen húzása nekem azt jelzi, hogy vagy a saját embereiket szarják le nagy ívben, vagy a játékosokat... és egyik sem szimpatikus. Rosszabb esetben még mindig nem értik, mivel jár egy MMO-t futtatni.
szerk: arról nem is beszélve, hogy nyugaton minimum dec. 25. munkaszüneti nap. A jelek szerint a Bioware-nél rohadtul nem lesz az.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
anulu
félisten
válasz Wolverine #28 üzenetére
"A jelek szerint a Bioware-nél rohadtul nem lesz az."
ha pediglen mégis, és ki kell adják államilag szabadnapnak, és van valami komoly baki a játékban (a hibák túnyomó része úgyis akkor jön ki, amikor élesbe megy a dolog), akkor ott sűrű anyázások lesznek játékos részről.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
Pont erről beszélek. Egy MMO indulása mindig rögös - és így, ünnepnapra időzítve garantált, hogy ha kiadják az ünnepnapot, akkor nem fogják időben javítani az összes bugot. Márpedig az kb. megbuktathatja a játékot, ahogy mondjuk a Warhammerrel történt.
-
Raysen623
addikt
válasz Wolverine #30 üzenetére
Egyvalamin mintha átsiklanátok: dec20 USA és dec22 EU, de mi van a pre-orderesekkel és a DE vásárlókkal? Ők korábban kezdik a játékot és ők is igen szép számban gyülekeznek a bejáratnál.....ráadásul a játék kb 1 teljes hónappal késöbb kerül kiadásra mint azt mindenki gondolta illetve korábbi infok alapján tudni lehetett. Tehát ti azt mondjátok hogy a béta teszt alatt és az egy hónapos csúszás ideje alatt a 'cég' csak lógatja a kolbálszt és csóválja?
Azok pedig akik ilyen nevetségesen semmilyen érvek alapján bukásra ítélik a játékot, legyenek szívesek visszatakarodni WoW-ozni vagy simán húzzanak a picsába ha megkérhetem. Tényleg fárasztó eztr a folyamatos fikázást olvasgatni.....
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Wolverine
félisten
válasz Raysen623 #31 üzenetére
Picim, sokéves tapasztalatom alapján (amiben benne van 3 WoW-kieg elkezdése a release-kor, és 3 egyéb MMO szintén megjelenéskor kezdése, plusz vagy 15 egyéb MMO figyelemmel követése a megjelenésük után) azt kell mondanom, hogy a kezdésnél ezrével fognak kibukni olyan bugok, amiket nem találtak meg a bétatesztben - egyszerűen azért, mert a bétázók maximum 10-15 ezren vannak, a release-kor meg több százezren szabadulnak rá a szerverekre. Ez a nagyságrendi különbség épp elég ahhoz, hogy befejezzék a bétatesztet - mert egy MMO első 2-3 hete nem más, mint a béta lezárása és a készre polírozás befejezése. Ha ezt a Bioware nem ismerte fel, akkor a) nagyon magabiztosak valamiért (viszont egy MMO-hoz hasonlóan bonyolult cuccot nem egyszerű hibamentesíteni; ha meg nem bonyolult a játék, akkor unalmas fos lesz sajnos); b) egyszerűen nem értenek ahhoz, amit csinálnak.
-
Raysen623
addikt
válasz Wolverine #32 üzenetére
Nézd Tesó szinte mindenben egyet tudok veled érteni Bug biztosan marad még a játékban mivel olyan nincs hogy ne legyen!
Az általad felsorolt lehetőségek közül én a c)-t választanám. Szerintem ugyanis a kiadás sajnos leginkább az EA-n múlik, ők pedig erővel de kiadatják a Bio-val a játékot. Azonban remélhetőleg a progi lesz annyira jó hogy nem a Warhammer sorsára jut rövid időn belül....ha még is akkor kénytelen leszek más felé nézni ami alatt a GW2-t értem ilyenkor.....WoW-ba bele is untam meg annyira nem is tetszik.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
anulu
félisten
Wolverine-hez hasonlóan én is végigtoltam jópár WoW kieget / contect patchet. volt benne jópár, amit nov vége / dec elején adtak ki, és karácsony előtt pár nappal sikerült stabilizálni. elismerem a Bioware munkásságát, de MMO-ban nincs nagy tapasztalatuk. a karácsonyi munkavégzés pedig közel sem olyan hatékony, mint a "sima munkanapi". tudom, jópár éven keresztül minden karácsonykor dolgoztam. azt dobta a gép, ennyi.
persze, pótlék meg minden, de a hatékonyságot ez nem fogja növelni.teljesen új MMO-t pontosan az ezer és egy buktató miatt szerintem nem szabad karácsony előtt már 2-3 héttel sem kiadni. persze, a nagy pénz az ünnepek környékén van, de ha hosszú távban gondolkodnak a játékkal kapcsolatban, akkor a baki lehetőségeket a minimálisra kellene csökkenteni, vagy legalábbis erre kéne törekedni. a dupla ünnep környékén történő kiadása a SWToR-nak nálam nem ezt jelenti.
várom én is, de februárig a környékére se fogok nézni.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
Wolverine
félisten
Maradjunk a WoW-nál, analógiákat keresve: a Cataclysm december 7-én jelent meg, és karácsonyra nem maradt benne komoly bug egy kivétellel (ami a phasinghez kötődött, és talán februárban vagy márciusban sikerült megcsinálni). A 3.3-as patch ICC-vel december elején jött ki (talán 5. volt a pontos dátum), de utána nem nyitották ki a 2. szintjét, csak karácsony után - mert az első szint addigra flottul ment már Saurfangig, és a 2. javításával senki sem akart karácsonykor szenvedni.
Épp ezért - mivel a release bugos lesz, sorok lesznek a bejutásért, és a szerverstabilitásra sem tennék nagyobb összeget - a dec. 20./22. vagy azt jelenti, hogy pont az első két héten elássa magát a Bioware a support minőségét illetően ("nem lehet tovább menni a jedikutya questben, mert despawnolnak a sithek és senki sem javítja ki, pedig így nem mehet tovább a kaszt! ez nem support, hanem szar!"), vagy azt, hogy az embereiket hajtják meg annyira, amennyire én még senkit sem láttam - pedig a szüleim pékek és tudom, mit jelent, amikor a legrövidebb műszak egy héten 12 óra, a leghosszabb meg 15...
-
Gameghost
csendes tag
Szerintem 1-2 hónap,és megjelennek a tört szerók,ahogy az a Galaxyes-nél volt.
De azért szép kis bevételre számíthat a BioWareBattlefield P4F 4ever
-
Scholes9
nagyúr
Wolvinak teljesen igaza van, aki egy kicsit is mögé lát a dolgoknak, az tudja, h biz így fog történni, nagy bukás lesz ebből...Még egy Blizzard sem teszi meg, h karácsonykor kiad egy MMO-t...a havidíj témára meg inkább nem reagálok, nem is vágom mit nem lehet ezen érteni és kell elmagyarázni minden egyes alkalommal...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
GeryFlash
veterán
remélem bukás lesz és rájönnek szépen szájbarágós módon a kiadók, hogy ekkora előfizu árat csak a wow érdemel ki! pedig érdekelt volna, na majd ha lesznek a tört szerók vagy esetleg lejjebb viszik....
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Sok érvet fel lehet hozni pro és kontra a közvetlenül karácsony előtti megjelenéssel kapcsolatban, de erre a készítők és a kiadók is számítanak. A BioWare pl. bejelentette, hogy limitált számú lesz az előrendelés (az Origin és egyéb digitális disztribútoron keresztüli is!), azaz eleinte inkább hiány lesz a boltokban a játékból, mint anno Wii Fit esetében, - és mennyire bejött az a taktika!
Ez egyrészt jó, mert a szerverek nem lesznek leterhelve mint anno a WoW indulásánál, de rossz is, mert aki lemarad az első körről, az valószínűleg csalódottan odébb fog állni. Meglássuk, hogy az EA BW LA triumvirátus elképzelése hogy válik be...Azon csodálkozom, hogy ez nem kiemelt hír...
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
nagyúr
válasz Wolverine #38 üzenetére
szerintem meg nem lesz akkora rizikó. karácsonykor a nép nagy része rokonozik, ergo átlagban annyira nagyon nem fognak haladni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
kexksz
addikt
válasz Necroman_Mk2 #47 üzenetére
LA?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest