Budapesttől 30km Dunakanyarban, elméletileg optikán jön ide amiből ugye lesz a ed3 koax hálózat
valami hasonló lehet mert vihar elején van csak gond rövid ideig
[ Szerkesztve ]

Budapesttől 30km Dunakanyarban, elméletileg optikán jön ide amiből ugye lesz a ed3 koax hálózat
valami hasonló lehet mert vihar elején van csak gond rövid ideig
[ Szerkesztve ]
Ha optikán megy akkor nem lehetne probléma a vihar semelyik szakaszában. Lehet van ott valami kis beázás, vagy a szél mozgatja a kábeleket, máskülönben mitől lenne pont a viharban rossz? Esetleg áramellátási probléma, de ez nem valószínű.
Dchard

Napot!
Jelenleg csupasz ADSL szolgáltatásom van. Júniustól váltok vezetékes telefon+ADSL szolgáltatásra. Az a kérdésem, hogy ADSL splitter/szűrő nekem kell beszereznem vagy a szolgáltató ad hozzá, amikor kijön szerelni

Szolgáltató mindent add a szerelésnél ami szükséges

Lehet, cserélni fogják a modemet hgw-re, újabban digitális vonalat szoktak adni, ismerősnek nemrég kötötték be a netet, nem kért telefont, mondta a szerelő azért nem hgw-s modemet hozott, mert csak netet kért. Ha neten rendeled meg analóg vonalat rendelj ha telefonon vagy ügyfélszolgálaton rendeled meg közöld hogy riasztó van nálad.
[ Szerkesztve ]

Nincs mit, majd írd meg a fejleményeket.
[ Szerkesztve ]
Ők hoznak mindent ami kell.
De látom, már válaszoltak. Sok sikert a váltáshoz.
Üdv,
J
PC / laptop - TV összekötés -- https://sites.google.com/site/joecontra/
(#32009) erikviking válasza kabelmania27 (#32005) üzenetére
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy online rendelés esetén nem lehet megadni, hogy te most analógot vagy digitálisat kérsz. Sajnos ezt tapasztaltuk. Mindegy, hogy te az analóg telefonvonalnál nyomtál rá a megrendelésre ott csak a díjcsomagot rögzítik.

Korlátlan netnél van jelentősége? 
Üdv,
J

Régóta ilyen

Sziasztok érdeklődnék hogy iptv-nél szoktak ellenőrzést csinálni?

Milyen ellenőrzésre gondolsz?

Okostévéken is elérhető a Telekom filmkölcsönzője
Hát én nem találtam meg a Samsung UE40ES6100W típuson.
Bezzeg FilmBox Live az van. 
Telekom IPTV Családi + HBO Max Pak + NetMánia XXL 120/10 + VoCa Alap + Cisco ISB 6030MT-A PVR + Cisco CIS 2001 STB + Cisco EPC3925.

Bekötésre,meg beltéri úgy mint a digi-nél hogy kijött egy csávó és itt méregetett.

Mit kéne ellenőrizni?

Mert valami nem kóser a beltérivel.
A jó isten mentsem meg ettől ismerek olyat akinek nem tudom én hányszor számláztak ki egy filmet úgy hogy otthon se tartózkodott mert elutaztak a rokonokhoz tirolba. Fél évig ment a herce hurca már behajtóhoz is került az ügy mikor meglett írva a blikknek ahol meg is jelent és érdekesen elálltak a követeléstől.
[ Szerkesztve ]
"Tájékoztatjuk, hogy a Cartoon Network tévécsatorna annak agresszív tartalma miatt került ki kínálatunkból"

Ha valami gond van 1412 kijőnek és kész
Sziasztok!
A T-Home-nál mikre lehet beváltani a pontokat?

(#32022) XaraX Elfogadható értékek, van valami gond ?
(#32015) Roli27 Mikor lehet vajon beltéri egység nélkül igénybe venni az iptv-t :
[ Szerkesztve ]

Nincs, az előző hozzászólásomban linkelt képhez képest jelentősen jobbak lettek az értékek, úgy látom Én.

Reméljük így marad és nem lesz több gond 
Megérte megírni azt a levelet. 
Üdv,
J