Új hozzászólás Aktív témák

  • fjudors

    aktív tag

    válasz #33253120 #1561 üzenetére

    nem, eszem ágábn sem volt.a hw-ra volt szükségem, tudtam sw fronton mi kell
    majd amikor a témázhatóságot is megoldják, mint mostanra a nagyfelbonású teljes kijelzős hívóképet, esetleg még a hívásrögzítés is integrálva lesz mindenkinél..majd akkor..bár egyre fogynak a hiányosságok, de még van bőven, főleg személyre szabás tekintetében.a procit soha nem húztam, nem játékra kell, de pl amikor kernel cserével tudod befolyásolni az akku időt, akkor vagy rendszerből állítani, nem ..
    mind1, lehetne sorolni.felhasználói vs rendszergazda jog. ha nekem jobban tetszik egy másik wifi ikon, akkor tudjam cserélni :)

    az s5 mini gyári sw-vel van.vannak benne hiányzó dolgok....mivel amikor vettem, nem volt épkézláb megoldás rá, így maradt, azóta megszoktam...az előtte való telefonoknál a mögötte lévő ROM-támogatottság is az egyik vásárlási szempont volt. most viszont kifejezetten a vízállóság miatt akartam cserélni, az volt a fő szempont, így gyakorlatilag pár készülék maradt csak (ez meg a Z1 compact,ill Z3c), mert a méret is fontos volt nekem.
    az ára nem.most már nem negyed évente cserélek készüléket.

    t_a_m_a_s
    el, bizony. a gyári szoftver feltelepítése garancia megmaradással közelében sincs semmilyen "mókolásnak"
    ez kb olyan, mintha azt mondanád, visszaviszed a routert, mert nincs gyárilag beállítva...szvsz egy új telefonnál a kétlépcsős azonosítás, a felhők, a fióko, a szinkronizálás, a stb személyes dolgok beállítása jóval tovább tart, mint egy fw frissítés..és, ha már itt tartunk: egy rootolt rendszernél a mentések átvitele / visszatöltése sokkal gyorsabb, mint egy rootolatlan telefonnál a beállítás..
    pl az otthoni routerem hatvan valahány krakteres kulcsa, vagy egyéb fiókbeállítások..azzal lehet napokig szórakozni, mint pl a profilok hely és idő alapú automatizálása, a cellák újra bemérése, stb
    tehát: mind időben, mind energiában a legkevesebb egy gyári szoftver cseréje / telepítése

    egy mikro meg egy telefon más tudású...ahogy tv vs smart tv beállítása se ugyanaz..aki otthon akar "okosodni" anak muszáj elfogadni: vagy megtanulja beállítani maga, vagy fizet (garanciáztat) ..de azért leszólni a másikat, mert az ismert problémára ismeri a választ és ajánlja is a megoldást...
    ja, tudom.majd itt is odajutunk, mint az almánál, hogy a sok , garancia idő végén modvacsinált okkal készüléket cseréltető ember miatt a többi szívja meg.

    arra mondjatok okosat:
    a telefon titkosítást hogyan lehet bekapcsolni ujjlenyomat érzékelővel? merthogy ragaszkodik a jelszóhoz...titkosítás után pedig letilt, nem engedi aktiválni az ujjlenyomat olvasót feloldáshoz..ha be van állítva a telefon titkosítás, akkor nem lehet lenyomatos képernyő zárat használni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák