Új hozzászólás Aktív témák
-
steevo0
tag
Feltettem az orosz 5.1.1-et a Yoummobile-ról, és egyelőre működik, a funkcióit ellátja..
Maga a Lollipop felület jobban tetszik, bizonyos elemek szebb átmenettel, finomabban váltják egymást. A kijelzőkép is mintha kicsit kontrasztosabb, élesebb lenne.
Viszont, most tapasztalok, gyakoribb megdöccenéseket is, ott ahol eddig nem. (Pl. Weblap görgetés)
Valamint jobban melegszik és a Jurassic Word: The Game is laggol kicsit, eddig nem tette.
A mobilnet, GPS problémák, ami miatt feltettem, nem oldódtak meg sajnos..
Ja, a 1,5Gb RAMból, 1Gb maradt, legalábbis a futó folyamatok közt, ennyit mutat..
Az hozzá tartozik az egészhez, hogy semmilyen cache-et nem töröltem a telepítés előtt, csak felraktam Odinnal. -
steevo0
tag
válasz steevo0 #2406 üzenetére
Még, egy dolog (sajnos kifutottam a szerkesztésből), a képernyő kikapcsolás, majd egy másodperccel a gombnyomás után történik meg. Úgy tűnik, mintha szándékos késleltetés volna. Nem nagy dolog, lehet az én hülyeségem, de épp átlépi a hosszú reakció idő küszöbömet, nem tudom, hova tenni a dolgot.
-
Langsam
aktív tag
válasz steevo0 #2404 üzenetére
Szia.
Jól értettem hogy 1,5 gigából 1 giga szabad maradt ?
Atya-gatya. (by Donald Sutherland )
Nekem is duals simes van, estére kemény 280 mega marad, rendesen belassult telefonnal. Pedig vagy 20 (főleg goggle) progi van tiltó listán, mindennap muszáj újraindítanom a telefont, mert különben game over.
Azért várom nagyon már a Lollit, hogy hátha jobb lesz a memória kezelése, mert ez katasztrófa.
Előtte neked mennyi volt ?
Köszi. Üdv. Langsam[ Szerkesztve ]
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
steevo0
tag
válasz Langsam #2409 üzenetére
Hello. Igen, legalább is, ezt mutatja..
Korábban is, olyan 300 Mb körüli szabad RAM volt, ahogy látom most is, de inkább csak kevesebb lesz szerintem..
Bár, nem nagyon szoktam figyelni, mert nem szokott nagyon gond lenni, hogy kifutok belőle.
Majd, holnap kiderül amúgy, munkanap lesz, így meg lesz azért dolgoztatva..T.chris, a menüben veló mászkálással végülis nincs gond, csak a futó alkalmazásokban való görgetés akad meg időnként. (FB, Chrome, Play áruház, Linkedin)
Plusz, ez a késői képeenyő kikapcsolás, amit nem is értek nagyon..csak úgy tűnik, mintha direkt lenne..[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
Egy kis gondom akadt.
Ismerős S5 minije elmondása szerint egyik napról a másikra nem indult (teljesen gyári állapot és soha nem volt mókolva). (hölgy)Próbáltam KIES-ből rendszer visszaállítást, ODIN-ból flashelni a legutolsó magyar és független ROM-ot.
Semmi.
Recoveryben ezt mutatja:
Gondolom az efs partíció szállt el, mentés sajna nincs róla.
Kicsit turkáltam a neten és találtam egy G800F-re való EFS mentést.
Ez ODIN/PDA-ból flashelhető lenne?
Ezt tartalmazza: [link]Kicsit régen volt már az S3 korszak, ezért gondoltam kérdezek először...
Köszi[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz Black&White #2411 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/tag/nggabi.html
-
x1port
addikt
válasz Black&White #2413 üzenetére
3 fájlos megoldás kell mindenképp.
De itt van valami furfang. -
gombi01
tag
Megint piszkálgatták a http://samsung.youmobile.org-ot
Ahogy néztem az előbb a 'H' verziónál az Oroszok után India is megkapta az új fw-t.
Sajna a 'F'-es még továbbra is pendig"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
zjuhasz
aktív tag
válasz djbahool #2396 üzenetére
tegnap felraktam. Kevés még a tapasztalat, ahhoz még hetek kellenek, h minden funkciót kipróbáljak. (gps-re leszek még nagyon kíváncsi, egyelőre ugyanolyan gyorsan talált műholdat, de tesztelni kell még)
Amit más is írt és tényleg furcsa, hogy a felébresztésnél fokozatosan világosodik ki a kép, nem egyből 100%.
A lezárt képernyőn a felső sávba kiírja (mindkét) szolgáltatót, ahol régen a beérkezett email/sms fejléce látszott, annak több értelme volt. A redőnyös értesítés sem tökéletes, ha több minden jött és az egyiket törlöd, akkor az nem tűnik el, hanem a már törölt üzenet is ott marad sokszor, nem hagyva helyet a másiknak. Eleve több sort ír ki, így kevesebb értesítés látszik.
A LED meghajtására eddig a Light Flowt használtam, de ezzel az Androiddal nem akar működni.
Akkuidő első blikkre kb ugyanaz, design nekem teszik. Wifinél jó, hogy az intelligens módban tud váltani az 5 és a 2,4Ghz között szó nélkül. Így a router mellett az 5, 2 szobával arrébb a 2,4Ghz-hez csatlakozik.
Alkalmazás kezelőben le lehet tiltani a gyári szarokat. Antutun kb ugyanannyi pontot értem el most is, nem túl acélos 19650 pont. IGO fut, de még nem teszteltem.
A számomra egyik legfontosabbat majd' elfelejtettem: Tudok pl Total Commanderből is törölni az SD kártyáról, nem kell a gyári fájlkezelőt erre használnom.[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
Langsam
aktív tag
Az elég csúnya lenne.
Akárhogy is nézzük, a Samu jelenleg az S6-nál tart, ehhez képest az S5 tavalyi csúcsmodell.
Azt szerintem más gyártó sem merné meglépni, hogy a tavalyi csúcsmodellt nem adja ki a friss szoftverrel.
Tudom, hogy színesíti a képet az S5 mini dual típus de pld a fiam Sony Z1c-jére már fél éve megjött a Lolli.
Pedig az már nem mai típus, hiszen most jött a Z5 ki. Ráadásul ott az a mini. Üdv. LangsamObi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
-
NO_KL
csendes tag
Tegnap este Én is feltettem az orosz lolit, Nekem eddig bejön.
Ennyi idő alatt nem találtam kiugró újdonságot, de lényegesen szebb, áttekintetőbb a felülete.
Működésben, üzemidőben változást nem érzek, de -csatlakozva az előttem szólóhoz- hetek kellenek mindent kipróbálni.
Egyenlőre úgy érzem megérte frissíteni. -
bazsee83
tag
Sziasztok
Egy olyan gondom van a telefonommal, hogy szinte minden felébresztés után figyelmeztet, hogy ellenőrizzem a hátlapot, hogy fenn van e rendesen, illetve mindig az SD kártyát készíti elő. Olyan mintha csak úgy alvás közben újraindulna. Kb 2 hónapja csinálja. Próbáltam Odinnal újra rakni a romot gyári t-mobilosra, függetlenre is. Valakinek esetleg valami ötlete? Amíg nem muszáj nem akarom gariba vissza vinni. -
steevo0
tag
Sziasztok. A gyári visszaállítás sokat segített a Lollipop telepítés után, bár most a Google fiókkal való szinkronizálás nehézkes, nem megy automatán..
Amúgy, így pár nap távlatában, továbbra is meg vagyok vele elégedve, stabilan dolgozik.
Viszont, a hívás indítás, mintha kicsit lassabb lenne, mint korábban. A névjegyen, jobbra húzás után, eltelik majd 2 másodperc mire jön a hívás képernyő és a hívás maga..
A kamera, most szerintem, kicsit jobb hatásfokkal tekergeti a beállításokat, automata módban, környezetnek megfelelően. -
-
bnorci71
addikt
válasz bazsee83 #2422 üzenetére
kér PIN-t a telefonod?
Mert ha újraindul akkor kell a PIN, ha nem kér állítsd be akkor tudni fogod, hogy újraindult.
Egyébként én is ezzel szenvedek eddig a Cover tok volt gyanúsított, de 2hét után ma mint alább írtam a gyárival is megtörténtELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
válasz #33253120 #2427 üzenetére
játék hátlap
ja Samsung gyári tok, a másolattal nem is működik a kinyitod kijelző feléled, becsukod kijelző lemegy kicsibe az ablakba
merevebb mint a gyári egyébkéntés miért hátlap nélkül újra kell indulnia?
x1port
végül is, mondjuk amikor lerakott a kasszánál az ember 100e-t akkor ezt nem közölték vele
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
djbahool
senior tag
Na frankó:
Most szóltak a szervízből, hogy az S5 mini dualom nem javítható
Tudtok valamit ajánlani helyette, ami dual sim, és kicsi és droid? -
x1port
addikt
válasz zjuhasz #2437 üzenetére
Semmi köze a zug vagy nem zug gsm bolthoz.
Ha rendes Samsung garanciával árusítják , akkor ez az eljárás ami a kollégánál is van.
Ha csak bolti gari van ...na akkor futhatsz a pénzed után.(#2438) djbahool : Felejtsd el az S5 mini akármelyik fajtáját is.
Akkor már inkább S4 ( és nem a mini )
[ Szerkesztve ]
-
Csaba.no1
tag
Nem dualom van, en csak ajanlani tudom. Fuggetlen kitkat-el hibatlan.
-
Dorcika50
tag
G800f-re rálehet rakni a g800r4-es lolli és működne rajta?
-
törölt tag
Ha rendes Samsung garanciával árulják, akkor mysamsung, és futáros szervíz.
Előnyei is vannak.
Beküldtem az Advance-t, valami usb baja volt. Első alkalommal full rendberakták. Cseréltek a karcos hátlaptól kezdve mindent.
Legközelebb kamera miatt küldtem be, cserélték az addigra karcos kijelzőt is.
Volt megint usb, majd volt valami hívás hiba. Akkor a szervíz nem azt csinálta meg ami nekem a bajom volt, ezt megreklamáltam, és kaptam egy cserutalványt, meg egy szivargyújtótöltőt ajándékba.Én nem fogok életunt, műanyagmosolyos szolgáltatói szervizesekkel, vagy experience store-os, esetleg bérszervízes arcokkal beszélni, akiknek ki van adva, hogy rázzanak le. Ott simán kijelentik, hogy a te hibád. Négyszemközt. Nincs megoldás.
A mysamsungot meg (remélem még sokáig) kontrollálja ebből a szempontból a minőségbiztosítás, presztízs, meg hasonló kellemes baromságok...
Elvben van ott egyszeri méltányossági szervíz is, de hivatalosan erről szerencsére nem olvasni sehol. Ha jó fej levelet írsz, akkor akár a betört kijelzőt is kicserélik. -
Szteff2
csendes tag
Én is ezzel az állandó ujraindulással kinlódok. Ma is kétszer. Gyári független rom. Egyébként kedvelném, mert tudása, mérete nekem megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest