-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
A célközönség a fiatalság, ők biztos rákapnak a Mini ízére. A TouchWiz is - ahogy a tesztben is finoman utaltok rá - a fiatalosságot célozza. Csak azt nem értem, hogy miért erőltetik ezt komolyabb Samsung-okon is. Egyébként meg nem rossz kis készülék ez ennyiért (persze van ennél jobb alternatíva is), a tiniket meg úgy gondolom egyáltalán nem érdekli, hogy nincs AF és hogy alacsony a kijelző felbontása.
-
rep3at
őstag
Az X10 mini / Galaxy Mini versenyből szerintem is a SE modellje kerül ki győztesen, van stílusa. Tetszik ez a készülék is, én viszont az alacsony felbontású kijelző miatt nem venném meg, ekkora mérethez már illik egy HVGA felbontású ablak (amúgy nekem X8am van).
-
HXY
addikt
Én a kinézete alapján leginkább általános iskolásoknál tudnám elképzelni.
-
DemonDani
addikt
elég jó lett a teszt és a cucc is eléggé a helyén van
végre samu is kinál itt
-
Blyan
félisten
válasz
ruzsabazsa #45 üzenetére
Hát ez van... A lényeg, hogy a hardveres 3d gyorsítás lehetőségét tartalmazza a chipset.
-
Blyan
félisten
válasz
ruzsabazsa #42 üzenetére
http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a7227&c=qualcomm_msm7227
Elvileg mindegyik tartalmazza a grafikus gyorsítót, mert az a chipset része.
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
hodostamas #41 üzenetére
Érdekes
de az ilyen hogy marad ki egy Legend és egy GT540 mobilarénás tesztből?
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
ruzsabazsa #39 üzenetére
És idézek a Htc Legend tetsztjéből : " A 7227-ben már integrált FPU és másodlagos cache memória is van, ráadásul kevesebbet fogyaszt, mint közvetlen elődje, az MSM7225." gpu-nak nyoma sincs
-
hodostamas
addikt
válasz
ruzsabazsa #39 üzenetére
-
pista59
őstag
válasz
hodostamas #35 üzenetére
Ne túlozzál. Összehasonlítást nem csináltál, az kicsit több idő lenne, nincs is értelme ide másolgatni más telefonoknál felfedezett hibákat.
Ez a topic természetesen a samsungé, de a cikk említette meg a Blédet, jogosan. Nincs telefon önmagában, gondold el, ha csak ez az egy féle lenne 300 ezerért, mondhatnád-e, hogy megéri, vagy nem éri meg?
Azt hiszem, nem mondtam, hogy a Blade a csúcs, csak annyit, amennyit a cikk is írt, ennyi pénzért többet ad. Kivéve a samsung felirat, de azt nyugodtan vedd meg, ha tetszik. -
ruzsabazsa
aktív tag
Az ilyesmihez nem nagyon értek,de idézek: "A 600 MHz-es Qualcomm MSM7227 processzor. Egy Adreno 200-as GPU még befért " nekem a fogalmazás alapján nem úgy tűnik hogy ebben a samsungban a processzor mellé természetes egy ilyen gpu.Nem gáz,csak keress nekem egy olyan topicot vagy oldalt vagy topicot ahol alátámasztják hogy a gt540ben van gpu
-
tjb007
nagyúr
válasz
ruzsabazsa #36 üzenetére
Most még egyszer leírom, hogy az Optimus GT540 -ben is ugyanúgy az az MSM7227 -es chipset van mint a Galaxy Mini -ben amiből nincs millióféle változat csak kettő (MSM7227 Turbo, de ez csak a Galaxy Ace -ben van), amik kizárólag a processzor sebességében különböznek.
-
tschyllagh
tag
Bog! A facebook kliens miért jobb a böngészőnél? Két hét után meguntam a szenvedést vele... a chatablakokat nem volt képes bezárni, akkor is jött az értesítés, ha valójában nem írt senki, a levelek pedig SOHA nem érkeztek meg. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg funkció hiányzik belőle. No offense, csak érdekelne, ki miért marad a kliensnél
-
tjb007
nagyúr
válasz
ruzsabazsa #32 üzenetére
De, van benne.
-
pista59
őstag
válasz
hodostamas #30 üzenetére
Szerintem nagyon tévedsz a Bléddel kapcsolatban.
A látszat abból adódik, hogy a legnagyobb irodalma van pl. itt is, a legtöbbet cserélgetik a romokat, mert sok van hozzá, már android 2.3 magyarul is.
Nézz be a Blade fórumba, közel 40 000 hozzászólás, és számold össze mennyi hardver hiba volt. (érdekes lenne egy összehasonlítás is más készülékekkel)
Tény, amit a cikk is írt, hogy jelenleg a ZTE Balade ennyi pénzért a legtöbbet nyújtja. De sokan, mert ilyenek az emberek, a névért is hajlandók sokat fizetni. -
tjb007
nagyúr
válasz
ruzsabazsa #27 üzenetére
Ebben ugyanaz a chipset van (MSM7227) mint az GT540 Optimus -ban.
-
hodostamas
addikt
kicsit unalmas már hogy a blade mindent ver, holott közel sem tökéletes... sőt.
majd ha mindegyik pixel hiba(és jó wifi, meg normális hangerejű stb..) mentes lesz akkor lehet bármelyik telefonnal összehasonlítani, addig csak egy szerencsejáték. -
LordTech
tag
A szép vagy a stilus mindenkinek szubjektiv. Én például az X10 mini-ktől kapok hányingert, nem beszélve arról, mikor azt a kicsi telefont még szétcsúsztatják a qwerty végett. Amúgy ez a készülék sem az elegancia és kiváló formaterv megtestesitője, de valamiért én személyesen aranyosabbnak látom, mint a kicsi X10 mini-ket. De ez mindenkinél máshogy van, ezért ne beszélj általános érvényben!
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #25 üzenetére
Azért komoly hogy még egy gpu-t is beledobtak és egy jó kis processzort.Kevés az optimusom...
-
arn
félisten
az x10mininek van vmi stilusa - ennek semmi sincs. csak egy olcso telefon.
-
Nem tudom miért, de a Samsungok nem jönnek be.
-
^Clown
addikt
Kezdő telefonnak tényleg nem rossz, a rezisztív zárt telóknál biztosan jobb. De egy ZTE Blade mellett labdába sem rúg, sajnos.
-
tjb007
nagyúr
Szidtam már eleget a Samsung -ot az "újabb" telefonjaik miatt (köztük ezt a telefont is), most nem fogom.
-
Rhino666
addikt
Kíváncsi vagyok mikor csinálnak 160x128-as cSTN kijelzős Androidot...
2011-et írunk, szerintem a VGA alatti felbontás röhejes, főleg ha már egy vacak iPhone-nak is 960x640-es a felbontása...
Lassan jöhetnének már a HD Ready OLED kijelzők...
-
eclipse006
őstag
Szerintem kellemes kis készülék ennyit nekem bőven megér.
-
JanFe
aktív tag
Az arat figyelembe veve nem rossz kutyu. Jo, hogy egyre tobb olcsobb okostelefon jelenik meg a piacon.
-
Nem feltétlen fog kiábrándulni mindenki aki S5230-at használ
Én pl netcsomaggal ezen tudtam eddig a leggyorsabban e-mailezni, msn-ezni, és gépelni.
Ezért is Galaxy Ace a következő kiszemeltAmúgy meg szerintem jól teszi a samsung a dolgát ,ellenben kíváncsian várom a Huawei telefonok tesztjeit is, hiszem a modemjei elég jók. ( Telenor, stbstb)
-
Dave1984
őstag
QWGA kijelzo miatt felejtos.Akkor mar X8 37ert dominoban jobban megeri.
-
mccready
csendes tag
Hello,
itt 16 millió színárnyalat szerepel, máshol (T-Mobile) pedig 256K-t írnak. Most akkor melyik a korrekt adat?
Köszi -
hurrikan
addikt
Igen ebben igazad van. Fog lentebb menni az ára, pár hónap és kb. egy áron lesznek szerintem. Attól függően hogy az X8 megy e még lentebb.
Kijelző felbontás köti egyedül a Minihez, a többi paraméter az X8-hoz. Ezért mondtam csak, nem kötekedés képpen.
Maga a teszt egyébként nagyon jó lett. -
kaller1
veterán
Nyitó árban egy 10%-al lehetett volna kevesebb, és akkor még a qvga kijelző is elnézhető neki.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Direkt nem az X8-cal hasonlítottam össze, mert ennyi erővel a Blade-del is megtehettem volna... hanem olyan modelleket kerestem, amik QVGA kijelzővel bírnak. Az X8 egy ideje már piacon van, ezért érthetően olcsóbb, a Mini még csak most jött, tehét az X8 alá fog esni az ára előbb-utóbb.
-
G.Zs.
senior tag
Másfél hete boldog tulajdonosa vagyok egy Galaxy Mininek. Jól kezelhető teló, tud mindent amire szükségem van. Leginkább a zenelejátszó és a rádió amire háklis vagyok, de a mini normális fülhallgatóval hozza azt a hangminőséget, amire vágytam (elég komoly cuccokhoz van szokva a fülem
) ellenben pl. a kínai T- Mobile Pulse Minivel, aminek ehhez képest katasztrófa volt a hangja.
Akksi 3 napot bír nálam is átlagos használat mellett. -
hurrikan
addikt
"nagyon hasonló tudású X10 Mini csak pár ezerrel kerül többe"
Már ahol.... T-nél pont ugyan annyi.
De egyébként szerintem sokkal inkább a 7forinttal olcsóbb X8-al kellett volna összehasonlítani. (telefonméret, kijelzőméret, kamera, akkumulátor teljesítmény stb. miatt) egyelőre marad az X8 az árbajnok. 36ezerért kártyásan már elhozható és fog még lentebb menni és a kijelzője jobb (több színárnyalat, nagyobb felbontás)És hogy miért mondom ezt?
X10 Mini, X8 is van a családban és most már egy Djuice-s Galaxy Mini is, sebességbe ugyan az, benchamrk tesztek alapján is.
X8-nak ott a jobb kijelző, de A Galaxy Mini javára megy a 2.2-es Android, Ami az SD-re telepítés lehetősége miatt jó. X8-on ez csak hekkelés útján megvalósítható. (ez talán megér 7ezer forint +pénzt) JIT nem hoz érezhető javulást, Flash a proci miatt kimaradt és sajna nem is lehet tenni rá.papi77: ehhez a processzor teljesítményhez nem is szabad SOKKAL nagyobb kijelző felbontást tenni.... bár legalább az X8-ban lévő kijelző felbontás valóban kellett volna.
-
papi77
addikt
Lehet,hogy aránylag olcsó,de ez a kijelző felbontás nagyon gáz
-
elemke
tag
Én annak örülök a legjobban ,hogy már az alsó kategóriában is el kezdik használni a kapacitív érintő felületet.
-
Kölöknek jó. Mégiscsak érintős, de azért tud is valamit és mégsem durva árcédulával találkozik a vásárló.
-
tschyllagh
tag
Szimpatikus kis készülék, ennyiért, vagy pár hónap múlva még kevesebbért kimondottan ajánlott
-
spawn21
veterán
Ilyenre is szükség van, hála az égnek nem annyira gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gitáros topic
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.