Új hozzászólás Aktív témák

  • Pompi

    MODERÁTOR

    válasz Sunyista #1508 üzenetére

    A fame-ről nem is beszélve. A többi futam szinte meg sem mozdítja a fame szintet, ezek a LeMans-i futamok amiknél szemmel láthatóan is kimozdul a mérő. Főleg mióta a fame rendszert átvariálták.

    Össze-vissza változtatgatnak átgondolatlanul. Ennek a szintlépésenkénti gold emelésnek se volt túl sok értelme így, hogy halálba emelték a szintek közötti különsbéget, most lehet 10x annyit futni 10x annyi goldért. Nesze semmi fogd meg jól.

    Akkor ígérték, de azóta se jelent meg semmi hivatalos infó arról, hogy hány fame kell bizonyos szintekhez és azok után mennyi gold jár. Én lvl130 voltam amikor ezt bevezették most pedig 138 vagyok, és minden szintlépésért 28 goldot kaptam. Előtte ugye minden szintlépésért 3-at, minden 10. után 5-öt ha jól emlékszem.
    Szerintem azért sem hozták nyilvánosságra, hogy a régi userek ne kapjanak infarktust, hogy mennyi goldjuk lenne elméletben az új szabályokkal. Persze kérdés, hogy a fame szintek miatt egyáltalán hanyadik szinten tartanánk. Szóval elég necces terep ilyen szinten utólag belenyúlni a játékba így.

    Feel Good Inc.

Új hozzászólás Aktív témák