Új hozzászólás Aktív témák
-
pehaa
tag
Na most mar nekem is megvan. Nemtudtam annyira kilokni oket, hogy ne jojjenek vissza a palyara, vagy hogy nagyon lemaradjanak. Az en taktikam az volt, hogy levagtam a palyat minden korben, igy boven lekoroztem a mezony veget.
-
DigitXT
nagyúr
Én nemes egyszerűséggel 32.2 km-nél beleálltam a fékbe.
Ha még átmegyek a célvonalon +20 mp és még ki tudja hány
kockázatos előzés, teljesen feleslegesen. Egy volt a trükkje, a
türelem, mert bőven volt elég megelőzendő versenyző.A lekörözős verseny tényleg nehéznek néz ki. (Majd holnap...)
Szerk: 3:26-tal sehol nem voltam (Lamboval): elfáradtam LOL.
Jó kifogás, de a 39-es körök erre utalnak... Lesz ez még ígyse.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
A mai első TT-n ne fussatok WR-t, mert a másodikon jobbnak kell lenni...
Én szolid (F-csoportos) idővel nyitottam - baromira elóvatoskodva a dolgot.
Aztán a második etapban (ma az az utolsó!) rögtön rá is vertem 7 mp-et, de
még az is nagyon messze van a jobb időktől. Hosszú a pálya. Kemény lehet
minden kanyart kicentizni, főleg az utolsókat 3 percnél több kanyargás után. -
thrill
tag
válasz DigitXT #1206 üzenetére
szintén zenész, mondjuk nekem csak 6.5 mp-cel lett jobb a második
viszont most már tényleg kellett áldozni, 5 aranyért meg kell venni a számos matricacsomagot (a múltkor még elég volt az ingyenesekből felrakni)
a másik ami nem tetszett, az éjszakai (vagy hajnali) le mansi endurance. nem látni az autókat. ok, hogy sötét van, de a kocsikon a valóságban is pont ezért van lámpa (s most nem is arról beszélek, hogy a pályát nem látni rendesen, hanem hogy mikor érsz utol valakit, mert csak a fék villan fel a kanyaroknál)
-
Sunyista
tag
Csak velem történt olyan, hogy a Road to Le Mans eventben, amikor több nyerni való verseny van egy 'Stage'-ben, az autó kiválasztása után, a sárga 'Race' feliratra nyomva nem történik semmi, csak a felül megjelenő reklám jelenik meg az autóm felett, (ami lapozgat is) ahelyett hogy elkezdené betölteni a versenyt. Ilyen van másnál is? Elég idegesítő, mert akárhányszor próbáltam, mindig csak a bezárás segített, majd utána skipelni kellett a Stage-et. Utána, ahol egy versenyből áll a Stage, nincs ilyen probléma, meg máshol sem láttam ilyet. Online és offline is kipróbáltam, nem tölti be.
Néma gyereknek, anyja se látja az erdőt!
-
Pompi
MODERÁTOR
Ezt az új 24 órás pályát nálam a Nexus 7 (2012) nagyon sokáig tölti. Bejön a töltő képernyő jobb oldalon a versenyzőkkel és csak áll, a jobb alsó sarokban se mozog a töltés jelző. Elöször én is azt hittem, hogy lefagyott és kilőttem, de aztan rájöttem, hogy ez ilyen hagyni kell. Majd lemérem, de kb. 1 percig is tölti.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Sunyista
tag
válasz Májkülnájt #1212 üzenetére
Akkor legalább a szomszéd tehene is... Köszi a visszajelzést!
Nálam töltő képernyő sem jött be, majd meglátjuk, hogy ma milyen lesz, mert eddig nem volt ilyen gond.
-
pehaa
tag
A mai versenynapot osszefoglalva. Negy reszbol allt. Elso resz catalunya, itt harmadikkent kell beernunk a celba. Masodik resz egy sima egy koros ejszakai verseny. Harmadik resz egy elimination silverstoneban, masodikkent kell "celba" ernunk. Negyedik resz pedig egy harom koros verseny ejszaka, HUD kikapcsolasa mellett. A nyeremeny 10 gold, es a porsche. Ebbol lehet kovetkeztetni, hogy holnap izmosabb autokkal fogunk versenyezni.
-
Sordoran
addikt
Nekem nem adott a 10 goldon kívül mást, neked hogy-hogy járt a kocsi?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
vwpolopg
őstag
Na, végre véget ért a 2 hetes kitiltásom, letöröltem a játékot, újratelepítettem, ugyanúgy lefagy az összes Le Mans pályán zajló verseny betöltése közben... valakinek valami ötlet ellene?
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Aha, így már értem! Már azt hittem, hogy a Le Mans kocsit kaptad meg, hogy holnap már azzal kell menni. Ám milyen jó fejek már, hogy ha nincs adott szériába autód, akkor kapsz egyet. Bezzeg nekem 87 autó már megvan, így pech.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Lirion
addikt
válasz Sordoran #1220 üzenetére
Amennyire én tudom, holnap már valóban megkapja mindenki a Porsche lmp -t és onnantól csak azzal kell majd versenyezni. A challengek közt lesz majd olyan, amik feloldják a tuning lehetőségeket, de nem lesz kötelező meg is venni azokat.
Az viszont nyitott kérdés, hogy mi történik, ha valaki nem fejezi be a le mans szériát, akkor megmarad-e a kocsi meg a sok tuning (ha rakott valaki) vagy levon automatikusan x goldot vagy zárolja majd, amíg gonddal meg nem veszed...
-
Sunyista
tag
Sejtem, miért hagyja abba a töltést nálam egyes megpróbáltatások előtt. Talán azért, mert nem tudták megoldani, hogy low grafikán legyenek lámpafények a sötét verenyeken. Mert a mai részből csak azok szórakoztak, ahol sötét Le Mans lett volna. Érdekes...
-
TheMarci
addikt
Ma már tényleg lehet menni a Porsche 919-el!
Do You Dream?
-
pro96
tag
-
DigitXT
nagyúr
OFF: de ha befizetett volna 1 goldot, a japó mérnök instant összekalapálná.
(Azért merek vele viccelődni, mert írják, hogy a pilótának nem lett semmi baja.) -
-
vwpolopg
őstag
Akár ezen a le mans-i mindennap új versenyes nyereményes hülyeség, akár endurance kings, ha olyan versenyhez érek ami a le mans-i pályán zajlik, töltés közben kilép a játék. Mióta letöröltem újraraktam legalább eljutottam odáig, hogy 10-20 próbálkozásból egyszer legalább betölt egy versenyt... az is valami de mégis idegesítő. Amúgy full gyári t-s rom.
-
Lirion
addikt
válasz vwpolopg #1241 üzenetére
Próbáld meg, hogy játék előtt újra indítod a telefont, hátha jobb lesz. Nálam is sokszor kilép töltés közben/után, de egy újra indítás után helyre jön. Amúgy azt vettem észre, hogy az új update óta jelentősen megnőtt a játék memória igénye, 2 frissítéssel ezelőtt még simán át tudtam váltani a dátum beállításokra, most meg ha csak megnyitom az alkalmazás váltót már kilép a játék...
Esetleg próbálkozhatsz egy task managerrel is, hátha.. -
TheMarci
addikt
Ma is van cseles 'döntsd meg a korábbi time trialos idődet' verseny. Viszont teljesen fel lehet tuningolni az autót már.
Do You Dream?
-
Sordoran
addikt
Mai program:
Goal 1 - Nyerd meg a 3 versenyt
- Mount Panorama - Hunter
- Hockenheimring - Elimination
- Mazda Raceway Laguna Seca - Head to head
Goal 2 - Nyerd meg
- Circuit de Catalunya - Cup (3 kör)
Goal 3 - Várd ki míg elérhetővé válik az új fejlesztés, majd nyerd meg a 3 versenyt
- Circuit des 24 Houres (nappal) - Speed snap
- Circuit des 24 Houres - Autocross
- Circuit des 24 Houre (este) - Endurance
Goal 4 - Teljesítsd a Time trial-t
- Circuit des 24 Houres - Time trial
Goal 5 - Nyerd meg a 3 versenyt
- Suzuka Circuit - Drag race
- Suzuka Circuit - Autocross
- Suzuka circuit - Speed record
Goal 6 - Várd ki míg elérhetővé válnak az új fejlesztéses, majd nyerj, de ne ütközz vagy hagyd el a pályát
- Circuit de Spa-Francorchamps - EliminationÉs ha igaz, Goal 7 egy újabb TT, nekem még szervizel az autó.
Így eléggé elnyújtott a kihívás, hogy 2x kell szervizeltetni az autót, mert nincs másik, és még az analizálás is idő (bár pont egybeesik most a szervizzel). Én telefonom meg amúgy is ram problémás kicsit, szóval ha naponta nem indítom újra akkor engem is kidob. Akit kidob mindenképpen próbáljon meg ram-ot felszabadítani, vagy RR3 graphics-al levenni a felbontást, segít.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest