Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    válasz stop #8043 üzenetére

    stop!

    Lényegében arról megy a huza-vona, hogy milyen a z összeszerelés minősége!
    Véleménytől független tény, hogy ez a telefon a megtévesztő topik címmel és az előzetes beharangozással ellentétben 100% műanyag. Na jó, a hátlap az valami hihetetéenül vékony AlMg ötvözet. Most nem kezdem el előröl véleményezni a kialakítás minőségét, mert kb 500X torokra mentünk már az ellentétes vélemények miatt! A lényeg, hogy mindenképp vegyél kézbe egyet és nézdd meg alaposan, mielőtt döntesz! Ha neked jó, akkor jó!
    Szoftversen: Na igen! Van szórás! A topik összességében elég negatív hangvételű a telóval kapcsolatban, de anno szavaztunk és kb 80% szavazott úgy, hogy nem bánta meg a vásárlást és 20% úgy hogy ez egy rakás szar! Van akinek már az első nap úgy lefagyott, hogy be se kapcsolt többet. Ez után hónapokat szopott a szervízzel, hiába. Érthetőene nekik ez a telefon egy fos! Maximálisan érthető! Viszont sokan vagyunk, akiknek hónapok óta alig volt 1-2 kisebb megtorpanás (nekem eddig 1x indult újra csak úgy). Ilyenek vannak más telókkal is. Megint attól függ, hogy mennyire vagy peches! Van akinek telefonálás közben akadozik, elnémul. Nekem speciel qrvára nem...! Azt tanácsolom, hogy ha veszel, pénteki nap vedd, így 5 napra hízik a csere periódusa! Ha szar, követeld a cserét!
    Hogy megéri-e az E51-et erre cserélni?
    Ha nem zavar a jóval gyengébb anyagminőség és nem selejtet fogsz ki, akkor szerintem igen! Oké, az emilklienst nagyon eb@szták ezzel a Nokia Messagingel, de ez úgy néz ki állandó probléma lesz Nokijájéknál. Egyébként a telefon szépen navigál, nagyon szépen játtsza a zenét és majdnem minden pont gyors (naptár, galéria kicsit lassabb, mint az E51-nél, de nem vészes és még hátha javítják!)

    Szóval kb ennyi! Kicsit ellentmondásos a dolog, ezért egyértelmű nagy bölcsességet nehéz leszűrni! Nézdd meg élőben! Ha tetszik, vedd meg pénteki napon! Lényegében ez minden!

    A Rokkerre meg ne haragudj! Alapjában véve rendes gyerek, csak ilyenkor, mikor iszk.... :U ;] :DDD Majd én leboxolom az 5800-jával, ne aggódj! :DD

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák