Új hozzászólás Aktív témák

  • YAS-dude

    őstag

    válasz Timer #10308 üzenetére

    "Az első megjegyzésem a telefon összeszerelési minőségére vonatkozott, utóbbi a szoftverre. Bár nem hangsúlyoztam ezt külön ki, a kontextus azért árulkodó."

    Csakhogy ha az egyre újabb és elvileg kevésbé lötyögő telefonokon az egyre újabb szoftver egyre szarabb, akkor nem tudom hol itt a javulás. Mondjuk a javuló összeszerelési minőségről sem vagyok meggyőződve.

    Az SE K750i tudása biztos sehol nincsen, mégis kényelmesebb vele megírni egy smst vagy emailt, mert például ott az előzőleg használt címzettek listája; ha megnyomsz egy billentyűt kiírja hogy még milyen karakterek vannak és hogy jönnek sorban; aztán ha a filekezelőben, vagy bárhol egy file neve a hosszúsága miatt nem fér ki, akkor szépen scrolloz, hogy el tudd olvasni, szóval az ilyen apróságokban látszik, hogy ehhez képest mennyire leszarják a felhasználóbarátságot a symbian fejlesztők. Meg ugye a röhejes "Az XYprogram 1.03..... már létezik, lecseréli erre: XYprogram 1.03..." itt is csak annyi kéne hogy picit áttervezni, hogy kiférjen a teljes verziószám, vagy scrollozzon, dehát ki gondol a felhasználókra...
    Pedig milyen csuda okos rendszer, biztos nem kerülne sokba megvalósítani ezeket a funkciókat amik egy 5 éves butafonon alap dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák