Fring, de én Nimbuzz párti voltam, attól eltekintve, hogy most már a Skype-t használom, mert a hangminősége sokkal jobb, mint NImbuzz. (Belföldi vonalasokat erről hívom.)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAgyiXyXy
(fanatikus tag)
Kollégám fringre esküszik, én egyiket sem használom.
--==< E52, Sony Nex-3 a megbízható társak >==--

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)
ovi maps loader a lelke. tedd fel az olasz, szlovén, térképet is.
Ja hogy a mikrofont némítja! Én meg azt hittem a bejövő hívást (nem is értettem minek erre egy harmadik megoldás). Na majd hazajön a párom leteszteljük.
Más. Kutakodtam kicsit, találtam olyanokat hogy:
cClock
SymSMB
Próbálta már esetleg valaki ezeket az okosságokat?
Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

Newyorker
(PH! addikt)
thx skacok
★★★ friss csincsilla tenyésztáp és fürdető homok, akár postai úton is ★★★✔ ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★✔

Zolar
(őstag)
Működik a némítás, kipróbáltam beszélgetés közben, nem is tudtam, hogy beszélgetés közben arra jó az a gomb... 
Még jó hogy itt vagyok kérdezgetni.
Akkor mostantól adott esetben nyugodtan tudsz anyázni... 
Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif
Adalékként még annyi (bár speciel nem ehhez volt "méretezve, hanem kerek csatlakozojú nokiához) ,hogy említette létezik olyan usb-s cucc(mutatta is ) ami képes tölteni és van benne vmi zajszűrő de természetesen volt v 8 e ft. Egy micro usbs kábel meg gondolom csak 1 e..
[ Szerkesztve ]

drkbl
(őstag)
Miért, beszélgetésen kívül jó valamire? Életem csalódása, hogy nem pause a zenelejátszónak 

Newyorker
(PH! addikt)
melyik gomb mi? :S 
★★★ friss csincsilla tenyésztáp és fürdető homok, akár postai úton is ★★★✔ ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★✔

chop
(őstag)
Sziasztok!
Bár nem E52-t, hanem egy másik S60-as telót vettem, érdekelne, hogy tudtok-e valamilyen adatforgalom számláló progit (szignózott kellene), ami mondjuk adott időintervallumban mérné a GPRS forgalmamat?
Eddig az mConnection nevűt találtam, de ebből csak unsigned verziót.
Köszi.
Na az nem lenne rossz. De ha erre vágysz sajna venni kell egy headsetet.
(#10660) Newyorker!
A készülék oldalán a hangerő fel/le gomb között lévő gombról beszéltünk, amely mint a kollégáktól megtudtam beszélgetés közben némítja a mikrofont.

Charlie Gordon
(fanatikus tag)
A SymSMB azóta már a negyedik verziónál tart. Én használom, szerintem szuper.

Newyorker
(PH! addikt)
THX
"A SymSMB azóta már a negyedik verziónál tart."
Igen, közben olvasgattam máshol és ezt is megtudtam. És azt is hogy nem free app. mint ahogy gondoltam.
Illetve többen panaszkodnak arra hogy hiába állítják le a kapcsolat mégis tovább él, valamint hogy amikor nincs használatban akkor is futtat folyamatokat (ez ugye akksi szempontjából nem épp a legjobb dolog). Úgyhogy eléggé elbizonytalanodtam... Próbáltam alternatívát keresni, ráakadtam a SymNAS-ra, de egyrészt ez is kicsit többet kóstál mint amit rászánnék, másrészt tapasztalatot sem nagyon találtam róla.
[ Szerkesztve ]

attisx
(PH! addikt)
Ha minden igaz ez kell neked: Data Quota
Nokia Belle témák: X-Noire Peach, X-Noire Olive: http://axthemes.com

chop
(őstag)
Na, ez tök jó, mert pl. a nullázásra be lehet állítani emlékeztetőt és nem is fogja elfelejteni az ember.
Köszi!
Napló, csomagkapcsolt forgalom. Elküldött, fogadott.
(#10669) szelidorzo válasza old rocker (#10668) üzenetére

szelidorzo
(fanatikus tag)
Old!
Kicsit az eladót még megzavarhattad volna, olyan megoldásokkal, hogy frekvencia-manipulált átvitel, s társai.
Csak hogy halljon érdekes dolgokat az általa "ismert" AM/FM módokon kívül 
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
(#10670) old rocker válasza szelidorzo (#10669) üzenetére
ja, vagy esetleg elmagyarázom neki a fading-jelenséget... azt is biztos vágta volna.
Nokia azt mondja "teljes fókuszos kamera" - az mi? Mert a teszt szerint fixfókuszos, máshol autofókuszt írnak, akkor? (Nem mintha nem lenne mindegy, csak tudjam már mi van a kezemben.
)
fix fókusz
Köszönjük a megvilágosítást! 

chop
(őstag)
Ennél némileg szofisztikáltabbra gondoltam...
Igz... bele kellett volna még vennem Kirchoff és Lenz törvényét is, végső konklúziónak pedig analógiát vonni AM/FM eltérésekben Platon és Arisztotelész filozófiai nézeteinek különbözőségével...

chop
(őstag)
Látom gyökér viselkedésedet a mai napig lelkesen megtartottad...
Hello!
Hasznalja valaki az E52-jet laptoppal osszekotve netezesre? Milyen tapasztalataitok vannak vele?
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

akos3
(őstag)
Én a cClock-ot használtam régebben. Bevallom elég gyökér mert bill. zárban nem lehet használni. Úgy meg számomra semmit sem ért
De ha az asztalodon fexik egész nap a telefon akkor szépen mutat az óra a képernyőkímélő üzemmódban...

Newyorker
(PH! addikt)
Skacok nincs olyan progi amivel be lehetne állítani, hogy bizonyos feltelepített progiknál a kijelző folyamatosan világítson?
Ugyanúgy, mint a mapsznál be lehet állítani. Nekem pl. a Nimbuzzhoz kéne, mert msnezem aztán, ha nem nyúlok hozzá x ideje akkor kikapcs a kijelző, nah ezt kéne vhogy kiküszöbölni 
De, van egy smart light nevü program, az a lényege, hogy amíg nem lépsz ki a készenléti kijelzőre,világít a háttérvilágítás. De hogy honnan szedtem...nem tudom...
Közben attisx kollégától megtudtam hogy nincs is szükségem semmiféle progira, mert ha 2mp-re megnyomom a navi gombot megvilágítja a kijelzőt és szép nagy számokkal megmutatja az időt. 
de fizetős,4.99Eu
csak keylockolt kijelzőn működik, párszor volt róla már szó.
A bill.zár nálam automata, az egész topikot visszaolvasni meg nem volt energiám. 
A hívásátirányítás menüpontot tényleg nem lehet ráprogramozni a nav.bill.-re (vagy más könnyen elérhető helyre) vagy csak én nem találom? Ha előbbi akkor a Smart Settings-be berakható-e?
[ Szerkesztve ]

sunone
(fanatikus tag)
Napi vonatos ingázásom során szoktam használni a telefont modemnként. VPN-nel, outlookkal, hálózatos BI rendszerhozzáféréssel súlyosbítva stabilan megy. Ha épp nincs fontos munkám..
Ha stabil a telefonod és a számítógéped, akkor jó kékfoggal is, szinte elő se kell venni hozzá a telefont, ha biztosra akarsz menni, usb kábelre lógathatod.
Ideális esetben kétszer fél órás masszív forgalom (youtube) mellet sem merül jelentősen az akksi, nem szaggat a lejátszás.
Másik véglet: kékfog lefagy, kapcsolat cellaváltáskor megszakad, hálózatos (ping) válaszidők felkúsznak 3000ms-re is, elveszti az umts kapcsolatot, és csakazértis edge-dzhsel próbálkozik..,
A készülékenkénti reboot-ok számát tekintve 50-50%-ban hibás lehet a telefon és a szgép is egy rendellenességkor.

Newyorker
(PH! addikt)
valami ingyenes kéne 
lécci 

Newyorker
(PH! addikt)
a 3D épületeket maga a mapsz progi, vagy a letölthető térképek tartalmazzák?
Koszonom a kimerito valaszt! 
Ha masnak is van ilyen tapasztalata, ne tartsa magaban!
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
nekem csak ez van

Probert75
(őstag)
Vazzze srácok! Múlt év októbere óta használom a telót hibamentesen, most meg kikapcsolt beszélgetés közben. Nehogy most kezdjen el velem szívózni, mert nagyon mérges leszek! Valakinek a legújabb szofttal(033.002) csinált ilyet a telója?
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴧʟᴧxʏ ᴧcᴇ - CM 7.2 Xperion v3 by ronin79 (Spanyol XWKTM [Android 2.3.6] az alap)

Probert75
(őstag)
Bocs a duplázásért, de most vettem észre, hogy átállt energiatakarékos módba. Az kikapcsolhatja a telót hosszabb beszélgetés közben?
Igaz nem tudom mikor nyomtam át arra a módra, de az mindegy.
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴧʟᴧxʏ ᴧcᴇ - CM 7.2 Xperion v3 by ronin79 (Spanyol XWKTM [Android 2.3.6] az alap)

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)
A 033-as szoftot otthon tettem fel, utána párszor előfordult, hogy csörgött, de nem tudtam felvenni és egyszer csak újraindult a szoft. Rátetettem (ezért) a nokijánál a szoftot, annak 1 hete, azóta nem fordult elő.

Probert75
(őstag)
Kösz! De még mindig nem tudom okozhatta e az energiatakarékos mód a galibát?

Newyorker
(PH! addikt)
nekem uez volt, amikor a Nokia tette fel a januári szoftot, majd én feltettem itthon a phönixszel a februárit és oks a dolog

Newyorker
(PH! addikt)
nekem sosem csinált ilyet, se a régivel se az új szofttal

Probert75
(őstag)
Köszönöm! Reménykedem, hogy nekem sem fogja csinálni többet, és hogy csak az energiatakarékos mód kavart be.

Newyorker
(PH! addikt)
jaj, reméljük

csabesz89
(lelkes újonc)
ha navigálás közben akarom használni az iránytűt az miért van h nem megy? pedig ráztam meg köröztem vele és akkor se kapcsolt be....

sunone
(fanatikus tag)
gondolom az ingyenes navigációnak programozói első körben a "nem iránytűs" programkódokat írták meg, hogy több telefonra lehessen egyszerre implementálni.
N97 pl ki is maradt az első változatokból...
Később ha lesz idejük a fejlesztőknek, majd készítenek "iránytűs navigálás" változatot, amit egy verziófrissítéskor kicserélnek adott készülékenként.
Az se most lesz :-)
[ Szerkesztve ]