2013. június 18., kedd

(#10651) old rocker válasza Newyorker (#10648) üzenetére

old rocker
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Fring, de én Nimbuzz párti voltam, attól eltekintve, hogy most már a Skype-t használom, mert a hangminősége sokkal jobb, mint NImbuzz. (Belföldi vonalasokat erről hívom.)

(#10652) GAgyiXyXy válasza Newyorker (#10648) üzenetére

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

Kollégám fringre esküszik, én egyiket sem használom.

--==< E52, Sony Nex-3 a megbízható társak >==--

(#10653) GAgyiXyXy válasza c_sz (#10645) üzenetére

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

ovi maps loader a lelke. tedd fel az olasz, szlovén, térképet is.

(#10654) canniball válasza drkbl (#10640) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja hogy a mikrofont némítja! Én meg azt hittem a bejövő hívást (nem is értettem minek erre egy harmadik megoldás). Na majd hazajön a párom leteszteljük.

Más. Kutakodtam kicsit, találtam olyanokat hogy:
cClock
SymSMB

Próbálta már esetleg valaki ezeket az okosságokat?

Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

(#10655) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

thx skacok

★★★ friss csincsilla tenyésztáp és fürdető homok, akár postai úton is ★★★✔ ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★✔

(#10656) Zolar válasza canniball (#10637) üzenetére

Zolar
(őstag)

Működik a némítás, kipróbáltam beszélgetés közben, nem is tudtam, hogy beszélgetés közben arra jó az a gomb... :))

(#10657) canniball válasza Zolar (#10656) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még jó hogy itt vagyok kérdezgetni. :) Akkor mostantól adott esetben nyugodtan tudsz anyázni... :D

Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

(#10658) ttt1

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

Adalékként még annyi (bár speciel nem ehhez volt "méretezve, hanem kerek csatlakozojú nokiához) ,hogy említette létezik olyan usb-s cucc(mutatta is ) ami képes tölteni és van benne vmi zajszűrő de természetesen volt v 8 e ft. Egy micro usbs kábel meg gondolom csak 1 e..:)

[ Szerkesztve ]

(#10659) drkbl válasza Zolar (#10656) üzenetére

drkbl
(őstag)

Miért, beszélgetésen kívül jó valamire? Életem csalódása, hogy nem pause a zenelejátszónak :)

(#10660) Newyorker válasza canniball (#10657) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

melyik gomb mi? :S :F

★★★ friss csincsilla tenyésztáp és fürdető homok, akár postai úton is ★★★✔ ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★✔

(#10661) chop

chop
(őstag)

Sziasztok!

Bár nem E52-t, hanem egy másik S60-as telót vettem, érdekelne, hogy tudtok-e valamilyen adatforgalom számláló progit (szignózott kellene), ami mondjuk adott időintervallumban mérné a GPRS forgalmamat?

Eddig az mConnection nevűt találtam, de ebből csak unsigned verziót.

Köszi.

(#10662) canniball válasza drkbl (#10659) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na az nem lenne rossz. De ha erre vágysz sajna venni kell egy headsetet.

(#10660) Newyorker!
A készülék oldalán a hangerő fel/le gomb között lévő gombról beszéltünk, amely mint a kollégáktól megtudtam beszélgetés közben némítja a mikrofont.

(#10663) Charlie Gordon válasza canniball (#10654) üzenetére

Charlie Gordon
(fanatikus tag)

A SymSMB azóta már a negyedik verziónál tart. Én használom, szerintem szuper.

(#10664) Newyorker válasza canniball (#10662) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

THX

(#10665) canniball válasza Charlie Gordon (#10663) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"A SymSMB azóta már a negyedik verziónál tart."
Igen, közben olvasgattam máshol és ezt is megtudtam. És azt is hogy nem free app. mint ahogy gondoltam. :( Illetve többen panaszkodnak arra hogy hiába állítják le a kapcsolat mégis tovább él, valamint hogy amikor nincs használatban akkor is futtat folyamatokat (ez ugye akksi szempontjából nem épp a legjobb dolog). Úgyhogy eléggé elbizonytalanodtam... Próbáltam alternatívát keresni, ráakadtam a SymNAS-ra, de egyrészt ez is kicsit többet kóstál mint amit rászánnék, másrészt tapasztalatot sem nagyon találtam róla.

[ Szerkesztve ]

(#10666) attisx válasza chop (#10661) üzenetére

attisx
(PH! addikt)

Ha minden igaz ez kell neked: Data Quota

Nokia Belle témák: X-Noire Peach, X-Noire Olive: http://axthemes.com

(#10667) chop válasza attisx (#10666) üzenetére

chop
(őstag)

Na, ez tök jó, mert pl. a nullázásra be lehet állítani emlékeztetőt és nem is fogja elfelejteni az ember.

Köszi!

(#10668) old rocker válasza chop (#10661) üzenetére

old rocker
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Napló, csomagkapcsolt forgalom. Elküldött, fogadott.

(#10669) szelidorzo válasza old rocker (#10668) üzenetére

szelidorzo
(fanatikus tag)

Old!

Kicsit az eladót még megzavarhattad volna, olyan megoldásokkal, hogy frekvencia-manipulált átvitel, s társai.
Csak hogy halljon érdekes dolgokat az általa "ismert" AM/FM módokon kívül :C

kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu

(#10670) old rocker válasza szelidorzo (#10669) üzenetére

old rocker
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

ja, vagy esetleg elmagyarázom neki a fading-jelenséget... azt is biztos vágta volna.

(#10671) canniball

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nokia azt mondja "teljes fókuszos kamera" - az mi? Mert a teszt szerint fixfókuszos, máshol autofókuszt írnak, akkor? (Nem mintha nem lenne mindegy, csak tudjam már mi van a kezemben. :) )

(#10672) tresh válasza canniball (#10671) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fix fókusz:)

(#10673) canniball válasza tresh (#10672) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönjük a megvilágosítást! :)

(#10674) chop válasza old rocker (#10668) üzenetére

chop
(őstag)

Ennél némileg szofisztikáltabbra gondoltam...:)

(#10675) old rocker válasza chop (#10674) üzenetére

old rocker
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Igz... bele kellett volna még vennem Kirchoff és Lenz törvényét is, végső konklúziónak pedig analógiát vonni AM/FM eltérésekben Platon és Arisztotelész filozófiai nézeteinek különbözőségével...

(#10676) chop válasza old rocker (#10675) üzenetére

chop
(őstag)

Látom gyökér viselkedésedet a mai napig lelkesen megtartottad...

(#10677) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hello!

Hasznalja valaki az E52-jet laptoppal osszekotve netezesre? Milyen tapasztalataitok vannak vele?

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#10678) akos3 válasza canniball (#10654) üzenetére

akos3
(őstag)

Én a cClock-ot használtam régebben. Bevallom elég gyökér mert bill. zárban nem lehet használni. Úgy meg számomra semmit sem ért :U De ha az asztalodon fexik egész nap a telefon akkor szépen mutat az óra a képernyőkímélő üzemmódban...

(#10679) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Skacok nincs olyan progi amivel be lehetne állítani, hogy bizonyos feltelepített progiknál a kijelző folyamatosan világítson?

Ugyanúgy, mint a mapsznál be lehet állítani. Nekem pl. a Nimbuzzhoz kéne, mert msnezem aztán, ha nem nyúlok hozzá x ideje akkor kikapcs a kijelző, nah ezt kéne vhogy kiküszöbölni :)

(#10680) old rocker válasza Newyorker (#10679) üzenetére

old rocker
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

De, van egy smart light nevü program, az a lényege, hogy amíg nem lépsz ki a készenléti kijelzőre,világít a háttérvilágítás. De hogy honnan szedtem...nem tudom...

(#10681) canniball válasza akos3 (#10678) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Közben attisx kollégától megtudtam hogy nincs is szükségem semmiféle progira, mert ha 2mp-re megnyomom a navi gombot megvilágítja a kijelzőt és szép nagy számokkal megmutatja az időt. :C

(#10682) old rocker válasza Newyorker (#10679) üzenetére

old rocker
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

[link]

de fizetős,4.99Eu

(#10683) old rocker válasza canniball (#10681) üzenetére

old rocker
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

csak keylockolt kijelzőn működik, párszor volt róla már szó.

(#10684) canniball válasza old rocker (#10683) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A bill.zár nálam automata, az egész topikot visszaolvasni meg nem volt energiám. :B

(#10685) canniball

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A hívásátirányítás menüpontot tényleg nem lehet ráprogramozni a nav.bill.-re (vagy más könnyen elérhető helyre) vagy csak én nem találom? Ha előbbi akkor a Smart Settings-be berakható-e?

[ Szerkesztve ]

(#10686) sunone válasza sto1911 (#10677) üzenetére

sunone
(fanatikus tag)

Napi vonatos ingázásom során szoktam használni a telefont modemnként. VPN-nel, outlookkal, hálózatos BI rendszerhozzáféréssel súlyosbítva stabilan megy. Ha épp nincs fontos munkám..
Ha stabil a telefonod és a számítógéped, akkor jó kékfoggal is, szinte elő se kell venni hozzá a telefont, ha biztosra akarsz menni, usb kábelre lógathatod.

Ideális esetben kétszer fél órás masszív forgalom (youtube) mellet sem merül jelentősen az akksi, nem szaggat a lejátszás.
Másik véglet: kékfog lefagy, kapcsolat cellaváltáskor megszakad, hálózatos (ping) válaszidők felkúsznak 3000ms-re is, elveszti az umts kapcsolatot, és csakazértis edge-dzhsel próbálkozik..,

A készülékenkénti reboot-ok számát tekintve 50-50%-ban hibás lehet a telefon és a szgép is egy rendellenességkor.

(#10687) Newyorker válasza old rocker (#10682) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

valami ingyenes kéne :U
lécci :)

(#10688) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

a 3D épületeket maga a mapsz progi, vagy a letölthető térképek tartalmazzák?

(#10689) sto1911 válasza sunone (#10686) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Koszonom a kimerito valaszt! :R
Ha masnak is van ilyen tapasztalata, ne tartsa magaban!

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#10690) old rocker válasza Newyorker (#10687) üzenetére

old rocker
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

nekem csak ez van

(#10691) Probert75

Probert75
(őstag)

Vazzze srácok! Múlt év októbere óta használom a telót hibamentesen, most meg kikapcsolt beszélgetés közben. Nehogy most kezdjen el velem szívózni, mert nagyon mérges leszek! Valakinek a legújabb szofttal(033.002) csinált ilyet a telója?

sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴧʟᴧxʏ ᴧcᴇ - CM 7.2 Xperion v3 by ronin79 (Spanyol XWKTM [Android 2.3.6] az alap)

(#10692) Probert75

Probert75
(őstag)

Bocs a duplázásért, de most vettem észre, hogy átállt energiatakarékos módba. Az kikapcsolhatja a telót hosszabb beszélgetés közben?
Igaz nem tudom mikor nyomtam át arra a módra, de az mindegy.

[ Szerkesztve ]

sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴧʟᴧxʏ ᴧcᴇ - CM 7.2 Xperion v3 by ronin79 (Spanyol XWKTM [Android 2.3.6] az alap)

(#10693) GAgyiXyXy válasza Probert75 (#10691) üzenetére

GAgyiXyXy
(fanatikus tag)

A 033-as szoftot otthon tettem fel, utána párszor előfordult, hogy csörgött, de nem tudtam felvenni és egyszer csak újraindult a szoft. Rátetettem (ezért) a nokijánál a szoftot, annak 1 hete, azóta nem fordult elő.

(#10694) Probert75 válasza GAgyiXyXy (#10693) üzenetére

Probert75
(őstag)

Kösz! De még mindig nem tudom okozhatta e az energiatakarékos mód a galibát?

(#10695) Newyorker válasza GAgyiXyXy (#10693) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

nekem uez volt, amikor a Nokia tette fel a januári szoftot, majd én feltettem itthon a phönixszel a februárit és oks a dolog

(#10696) Newyorker válasza Probert75 (#10691) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

nekem sosem csinált ilyet, se a régivel se az új szofttal

(#10697) Probert75 válasza Newyorker (#10696) üzenetére

Probert75
(őstag)

Köszönöm! Reménykedem, hogy nekem sem fogja csinálni többet, és hogy csak az energiatakarékos mód kavart be.

(#10698) Newyorker válasza Probert75 (#10697) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

jaj, reméljük

(#10699) csabesz89

csabesz89
(lelkes újonc)

ha navigálás közben akarom használni az iránytűt az miért van h nem megy? pedig ráztam meg köröztem vele és akkor se kapcsolt be....

(#10700) sunone válasza csabesz89 (#10699) üzenetére

sunone
(fanatikus tag)

gondolom az ingyenes navigációnak programozói első körben a "nem iránytűs" programkódokat írták meg, hogy több telefonra lehessen egyszerre implementálni.
N97 pl ki is maradt az első változatokból...
Később ha lesz idejük a fejlesztőknek, majd készítenek "iránytűs navigálás" változatot, amit egy verziófrissítéskor kicserélnek adott készülékenként.
Az se most lesz :-)

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.