Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    Üdv
    Beírom ide is a problémámat, hátha tud valaki segíteni. Szóval adott egy szűz, gyári, 2.2.2-es Defy, amire cm-7.1.0-jordan-signed-et szerettem volna feltenni. Ezt a leírást követtem, Rootolás megvolt (SuperOneClick-el), 2ndinit 2.0-át feltettem (a CM kompatibilis módban). USB Debugging beállítás kikapcs és teló újraindít.

    Itt jöttek elő a gondok. :O Bejött a Motorola logo kb 10 másodpercig, majd eltűnt, majd 10 sec után ismét előjött és ez ment körbe-körbe. Hiába nyomtam a hangerő le gombot, a custom recovery-be nem jutottam, a led nem kezdett el kéken világítani. Végül a gyári bejött a power + hangerő le gomb megnyomásával, de ezeket a hibaüzeneteket írja:

    E: Can't mount CACHE:recovery/command
    E: Can't mount CACHE:recovery/caller
    E: Can't mount CACHE:recovery/log

    Ezután futtattam Wipe data/factory resetet, majd a Wipe cache-t is, de ugyanaz a szitu, megy körbe körbe a logo. :W Szóval nagyjából elfogytak az opciók, de semmi sem változott, tanácstalan vagyok, PC-re így nem tudom csatlakoztatni. :((( Az az érdekes, hogy amint beteszem az akksit, feléled a logo, nem is kell power gombot nyomni.

    Szerintem a 2ndinit belepiszkált a gyári recoverybe, de nem tette fel a ClockworkMod Recovery-t, és most ezért szívok. Valami megoldást tudna mondani valaki? Nagyon megköszönném! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák