Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Ismét sarkítottál egyet, amivel igazolhatod, hogy mennyire 'igazad' van.
Szerintem itt az idő, hogy elgondolkozz komolyan azon, hogy egy asztali számítógép 8-10 órás telepítése esetén a hiba benned van.
Kár hogy folyamatosan notebookról beszéltem... Biztos elolvastad amit írtam?
Már az a felvetésed is is jól mutatja a nálad lévő probléma gyökerét, hogy a háttértár írási sebességének különbsége szerinted okozhat 3,5 fél órával több telepítési időt. (6,5->10 óra )
Amúgy te csak telepítesz egy rendszert aztán minden smakkol.
Ha jobban belegondolok, akkor az a dell amit telepítettem tegnap, a driver letöltés kb fél óra volt, a prgramok letöltése másik fél óra, meg a Windows USB kulcs elkészítése megint fél óra, letöltés alatt elkészült a kulcs, akkor már elment egy óra úgy, hogy hozzá sem kezdtem e telepítéshez...
Igen ilyenkor a 8 óra eltűnt amit szintén leírtam? Jól mutatja, hogy neked nincsenek a kötöszködésen kívül érveid...
8 - 10 órát írtam, 10 akkor ha még userünk kér rá egy PhotoSgopot, esetleg valamilyen Gold Packet is, vagy a gép idősebb, 1 GB memóriával...Ha a lemezfoglalási egységnél kisebb méretű fájlokkal akarjuk tele írni azt a HDD-t akkor is irdatlan mennyiségű adat menne rá 3,5 óra alatt.
És szerinted a Windows frissírés, és a közbeni újraindítgatások folyamatos lemezre írást jelent, akkor most próbálj meg értelmes érvekkel előjönni, eddig csak olyanokat írogattál amit én nem állítottam, akkor... ?
Vagy Te ide sorolod a driver letöltést is?[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest