Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz YikeSS #1873 üzenetére

    elméletben nem lehet "félrecsinálni", ha mégis akkor szerintem esélyes, hogy valami hardverhiba történt közben (hibás memóriachip a telefonban?)

    másik lehetőség: mivel most vetted, lehet változtattak valamit a hardver verzióban, és a régi filmware nem kompatibilis? ... ennek ellenére nem tíltja a felrakást mert "gyárból úgyse azzal jön ki", többet nem tudok a témában ennyiből megállípítani.. nem tudom utóbbi esetén lehet-e garanciát érvényesíteni valahogy (bár macera mindenképp).
    ami biztos, ha hardver különbség miatt nem lehet a régi firmware-t felrakni akkor lehet mostantól nem lesz mód a "teljesebb" google élményre az újabb készülékekkel. (de ezt még talán korai megállapítani).

    megkéne próbálni számítógépről "javítani" a huawei saját szoftverével... hátha.

    Tényleg csak spekuláció:
    rákeresve a Hi3650-re ... biztos azt írja ki? mert elvileg Hi6280 et ekellene ha a chipsetet írná ki (utóbbi a Kirin 810), a 3650 az Kirin 950 ... utóbb 3 évvel régebbi de "csúcs" csip volt a maga korában... de kb. fele teljesítményben ... lehet elfogyott a 810 és találtak raktáron valami öreg cuccot és azt rakták be azonos készülékbe? ... ha igen mondjuk az üzemidőt is kritikusan érintenie kell (negatívan).. elvégre TSMC még mindig nem szállíthat huaweinek és a 7nm-es 810-es készletek nem tudom meddig tarthatnak ki... de utóbbi magyarázat lehet miért nem ment fel a régi filmware...

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák