Új hozzászólás Aktív témák

  • Ðávid

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tavaly december végégig a gyári ROM-ot használtam, aztán gondoltam kipróbálok valami újabbat. Fel is tettem az xda-ról egy goldconcert nevű felhasználó KitKat alapú ROM-ját, ami alapvetően nem volt rossz, viszont rendkívül lassan ébredt fel a telefon a képernyőzár feloldásakor. Ennek ellenére múlt hétig azt használtam. Aztán feltettem a joe.stone által készített CyanogenMod alapú ROM-ot, ami szintén jó volt, de az akkumulátor töltöttségi szintjét nem jól mutatta. A kijelzés szerint rendkívül gyorsan merült. Gondoltam felteszek más ROM-ot is, hátha azzal nincs ilyen gond. De nem. Azóta bármilyet tettem fel, 10-20 %-kot esik egyik pillanatról a töltöttség százaléka és ha eléri a nullát, akkor ki is kapcsol a telefon. Ekkor ha felteszem töltőre, kis idő múlva már azt írja, hogy tele van.

    Most igazándiból ott tartok, hogy nem tudom használni a telefont, mert bármelyik pillanatban kikapcsolhatja magát. Az akkumulátornak szerintem nincs baja, hiszen egész eddig jó volt. Sőt, mivel én nem nyomkodom állandóan, hanem elsődlegesen telefonálásra használom és minimális WiFi-re, volt olyan, hogy akár egy hétig se kellett töltenem.

    Nem tudom mi lehet a gond. Szeretném visszatenni az eredeti gyári ROM-ot (B221), de nem tudom lezárni a bootloadert, hiába futtatom a joe.stone-féle lezárót. Tudna valaki segíteni nekem?

Új hozzászólás Aktív témák