Új hozzászólás Aktív témák

  • szika87

    aktív tag

    válasz kissbill #80887 üzenetére

    Hahaha meghalok ez is lehetőség kirakni a szobából amúgy tényleg :DDD
    Pedig a superslim még csendes is, ahogy Arty is írta fentebb 40%-os ventilátornál eléggé nagy hangja van, ezért mondom el se tudom képzelni hogy ha ettől jobban dolgozik milyen hangja lehet, tényleg mintha egy repülő lenne a szobába. Am nálam is ott az 5.1 a szobába, szépen fel kell csavarni a hangerőt és semmi hangja nem lesz a PS3-nak mikor már csak a DTS-t hallod dübörögni ;]

    Dinomano
    Én bírom mikor valaki ilyen részletességgel beszél egy egy játékról, de számomra ezek a marveles cuccok annyira nem hoznak lázba hogy az valami elképesztő, se a régi se az új marvel címek. Pedig van mikor meghozza a kedvem mikor egy egy PH tag elkezd beszélni bizonyos játékokról. Pl így volt a god of war 3-nál, vagy a heavy Rain-nél, vagy a beyond two souls, ezeket azért vettem elő újra mert valaki felhozta a csoportba. De ez a Captain America nem tud megfogni.

    A következő game amit előveszek újra am a Lollipop Chainsaw lesz. Kevés olyan játék van ami annyira beteg hogy sírva nevettem rajta többször, na ez olyan.

    [ Szerkesztve ]

    We are here for a good time, not a long time.

Új hozzászólás Aktív témák