Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz dilipok #51520 üzenetére

    Két profilom van a gépen. A főprofilom ami Uk és egy magyar. Anno legelőször a magyarra vettem 90 napos Ps+ előfizetést, amit azzal leszedtem gamákat tudtam játszani a Uk profilommal is.

    Ideáig tiszta is ugye. A három hónap alatt kaptam hozzá olyan gamákat is amiket csak az adott hónapban lehetett letölteni.
    Miután lejárt a három hónap a magyar profilon, az Uk profilra vettem meg az egy éves előfizetést, amiben voltak átfedések a korábbi 3 hónap kínálatából, így azokkal továbbra is lehet játszani, de amiket havonta adtak és utána lecseréltek a magyar Ps+ profilom élő mivolta idejében azokhoz nem volt jogosultságom.
    Viszont azokat amiket az UK profillal szedtem le azóta azokat a magyar profillal is használhatom, de csak addig, amíg él az előfizetés a Uk profilra.

    Ez idén decemberbe járna le. Ha akkor a magyar profilomon fizetnék elő, akkor buknám az azóta már két éven át leszedett összes játékomat az UK profilról, ellenben azokat a játékokat amiket anno megkaptam a három hónap alatt, azokat újra használhatnám.

    Így érthető? :))

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák