Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    PS3 CECHH04
    2007-2013

    R. I. P.

    Két egész hónapba telt kideríteni a profi Konzolok Szervizének, hogy menthetetlen a gép. Június 3-án lett beadva, onnanstól másfél hétig tartott nekik kideríteni, hogy nem javítják garanciában. Rá öt napra nem sikerült összerakniuk a gépet, adtak egy jobb ajánlatot (19k helyett 14k, +2 hó garancia), rábólintottam. Azóta eltelt több mont egy hónap. Ha nem hívom fel most őket, akkor várhatnék az örökkévalóságig... Mindezt úgy, hogy amikor rákérdeztem, a javítás időtartamára, hogy két héten belül készen lesz-e, akkor az volt rá a válast, hogy "ó, még ezen a héten kész lesz".

    Mikor rákérdeztem, a rendszerben "előkészítés alatt" státusszal szerepelt, utána rákérdeztek a szervizes munkatárstól, hogy mi van a géppel, akkor derült ki, hogy nem javítható. Bravó, és ezt az első két hét alatt nem lehetett... A teljes diagnózis az, hogy valószínűleg a régi beázás miatt több alaplapi alkatrész is zárlatos lett, ezt most állapították meg - utólag kiderült, hogy először a hűtésrendszert se vették le, úgy javították a beázást. A YLOD következtében az RSX meg felszakította a nyákot is, tehát sosem élhetne teljes életet. Gondolom kikövetkeztettétek, hogy az első javítás alkalmával is már _nem kicsi_ hibát követtek el és ez vezethetett a YLOD-hoz (akkoriban 20 fok körül volt az átlaghőmérséklet, nem is fűtöttünk), de ezt persze nem vallhatják be csak úgy :U Holnap bemegyek és felveszem a kíméletlen stílusomat (nem szeretem használni, mert már nekem fáj, de akik rászolgálnak...).

    Minden esetre, a kellemetlenségekért felajánlották, hogy kedvezményesen kínálnak majd fel egy másik gépet. Na erre kíváncsi leszek. Alkatrészeket meg majd eladom, a kontrollert el lehet adni, az olvasó és a tápegység is hibátlan. Ha felkínálnak nyomott áron egy 12GB-os SuperSlimet hosszú garanciaidővel (fél év, minimum), akkor arra lehet lecsapok. Vinyó az már van.

    Ja, elvileg egy költözés is volt. De leszarom, mert kétszer meg hó vége is. Nem szokás leltározni? :U

    Tanulság: NE szervizeltessetek semmit se a Konzolok Szervizénél!

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák