Új hozzászólás Aktív témák

  • M@trixfan

    addikt

    Úgy hozta a sors, hogy én is beszálltam a klubba. Ez életem első konzolja és BD lejátszója :) Szuperül skálázza fel a DVD-ket is, valami eszméletlen jó. Halkabb mint az Xbox, de ez sem csendes. Ízléses készülék. Egyenlőre még csak demókat néztem, de már nagyon tetszik a rendszer integráltsága és a kényelem. Meglepően jól lehet az fps-eket is játszani és mivel az ellenfélnek is kontroller van ezért kiegyensúlyozott a játék. Érdekes, hogy gépbe kellene venni egy vga-t és hangkártyát ami együtt kb 50000 Ft-ba kerülne. Ebből a pénzből legalább 5 friss AAA játékot lehetne már élvezni a PS3-on, ez elgondolkodtató. :U Nekem mint ős PC-snek is egyre csábítóbb a konzol...

    De azért nem olyan egyszerű a képlet sajnos, úgyhogy valószínű nálam inkább kiegészítő platform lesz az igazi exkluzív és a coop/splitscreen címekkel. Álmaim PS3-a G80-as RSX-et és legalább 512/512 MB memóriát kapott volna. Annak idején meg sem mertem volna gondolni, hogy ilyen kevés memória lesz benne és hát megjelenés pillanatában sem a leggyorsabb VGA volt benne mint ahogy azt a Sony mondta. Vetített képen határozottan látszik ahol 720p alá menek a játékok és amikor mindenféle "fake" AA-t használnak. PC-n jóval nagyobb a felbontás, szebbek a szűrők és hamarabb, illetve nagyobb mértékben olcsósodnak a játékok.

    Azért összességében tetszik a PS3 és nagyon figyelem az exkluzív játékokat. Még ahoz talán nem lesz elegendő ez a generáció, hogy teljesen átfordítson a PC-s játékról, de elgondolkodtat és az már nagyon nagy dolog.

    twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

Új hozzászólás Aktív témák