Új hozzászólás Aktív témák

  • RohamDroid

    aktív tag

    válasz jookomak #43097 üzenetére

    Nekem a gta4 nagyon bejött főleg hogy választhatsz kit ölsz meg a küldetés során stb így befolyásolni tudsz sok mindent. Én amivel legtöbbet szívtam az a bankrablós küldetés volt.. Sajnos amikor választani kellett hogy a rendőrt vagy a néger gyereket lövöm le én a néger gyereket lőttem le.. később láttam hogy ha nem őt lőttem volna le akkor segített volna a bankrablásban.. :D

    Final fantasy-t nem nagyon ismerem utoljára PSX-en játszottam vele, de gtaból is csak az alap volt még meg sajnos.

    Konzolos laggról meg csak annyit hogy pl xboxon jobb a draw distance és talán kicsit élesebb is a kép de cserébe amikor sok mindent csinálsz egyszerre sok robbantás stb nagyon tud laggolni. ( ezeket saját tapasztalatra építem ps3 és xbox 360 egymás mellett pip,720p)

    Little big planet meg nem nagyon jön át egyelőre.. majd meglátom de először komolyabbakra szeretnék benevezni. A géphez amit kaptam az egy skate 2 na az a játék az maga a bugok és laggolások erdeje. :C

    Külömben én sem értem hogy ha egy dolgot megcsinálnak egy konzolra aminek a hardveres felépítése adott és évekig csinálják akkor beállíthatnák úgy az extra grafikai paramétereket hogy ne laggoljon, mert szegénységi bizonyítvány lesz mind a konzol mind a fejlesztő számára, és így az amúgy is harcban álló két nagyobb gyártó közönsége még jobban eltávolodik egymástól, és megy a kinek jobb a gépe vita.

    MasterMark Igen a Vice City volt talán az utolsó igazi klasszikus a san andreas szerintem nagy melléfogás volt, de a gta4 nekem bejött nagyon.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.: Csaba

Új hozzászólás Aktív témák