Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    válasz DM-Fan #35581 üzenetére

    értem, de már megvan az eredeti is :O

    Szerinted nem kellett volna a sony-nak már minden támogatást megadni a konzolhoz, amit csak a lehetőségei engedtek? Sőt fejleszteni rá, megfelelő további lehetőségeket kínálva? Megannyi ígéret ellenére, egy butított csúsztatható tetejű új extra slim (mint vmi gumi márka :P ) tényleg megoldás a kedvetlen rajongóknak?

    Szerintem a sony egyre lehúzóbb és lassan elveszti a régi hírnevet. Megoldások pedig mindig lesznek az informatika területén, nagy kérdés, hogy ki mire használja és mi a szándéka vele. Lásd Bill és Steve sztori.

    "szoftverletöltéssel kapcsolatban mindenhol zéró tolerancia van, más tehát a helyzet, mint az audiovizuális tartalmaknál, amelyek netes terjedése eleve meggátolhatatlan"

    szerintem a ps3 játékok határozottan audiovizuális tartalmak közzé sorolható, lassan (?) nagyobb bevételt produkálnak a játékok, mint a teljes filmipar...

    A fejlesztők ugyanúgy emberek, sőt példát is mutathatnak.

    A limbo pl annyira bejött, hogy azonnal és egyszerre végigvittem és amint megvolt a normál (tehát nem mobilnet) kapcsolatom és stabil netem, megvettem a játékot a steam-en.

    A demók számomra olyan alternatívák, amik egy felesleges "kedvcsinálóként" (mint egy film előzetese, melybe minden extra jelenetet belezsúfoltak, nem is szeretem megnézni mozi előtt) működnek és sajnos nem is minden tartalomnál elérhetőek, azonban koránt sem tükrözik a teljes játék értékét. Lásd diablo3 demó nagyon ott van, de van még mit csiszolni a teljes játék tartalmán, balance rendszerén. De legalább erre biztosíték a blizzard név.

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák