Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    válasz Djuree #20308 üzenetére

    Upsz, az előzőt privinek szántam, és úgy el is küldöm újra.. Djuree kolléga, ha jól gondolom már te is megjártál egy pár konzolt, legutóbb box-ot, ahogy rémlik te is adod veszed.. talán több címet láttál már, mint 35.. 70.. ? Ez csak a konzolosra vonatkozik, sc2-t most nem felhozni!

    Meginterjúvolnálak csak így józan vidéki hangvétellel: mégis mi a véleményed a ps3 grafikai teljesítményéről HD ready eszközön egy mai durván 100.000ft-os pc-vel összehasonlítva?

    Remélem nem gáz, gyorsba begépelem mire gondoltam

    - szerintem egyszázezer forintos pc-vel nem kellene feszíteni, mert még véletlenül a crysis egy kiegészítője, vagy új része, vagy egy új játék, kétvállra fekteti hirtelen..
    - abban a százezres pécében nincsen még egy filléres blueray lejátszó sem, nem is beszélve a szükséges gémer kiegészítőkről (tetkó-pircing-kopaszfej-girosz): korrektebb egérke, elfogadható füles, esetleg hangcucc.. hangkártya, közzepesnek számító proc-memória!-vga kombó, mert ezek ugye együtt okosak..
    - hja, kellene egy megjelenítő is..nem kell gémer, de azért ne 17-es crt legyen má'.. namost a háztartások nagyrészében van egy akármilyen, amin épp nem látod, hány pixel a szélesség.. neadj hádéredí lapostévé.. ami már megintcsak ingyen van, a kb 30/40.000ft-os élvezhető monitorhoz képest..
    - játékok terén az új árak azért álltalában egymáshoz közelítenek, lásd pc-xbox-ps3, igaz, néha a konzolon drágább, de majd várunk egy kicsit, vagy szétnézünk a péhán esetleg máshol.. hátha valaki már megunta a karcmentes gémet..
    - legyünk gyakorlatiasak, nincs fűszál a konzolos játékban, nem elég éles a textura, neadj kicsi a felbontás? 1000 felhasználóból hányan veszik észre? Igaz csak 25fps van, de az legalább stabil, és ettől mozgókép lesz.. vagy nem?
    - egy joy, legyen szó most pc-ről, további összeg.. igaz konzolon is, főleg ha kettőt szeretnél.

    Elismerem, hogy a konzol lehetne erősebb, de a pc és a box játékfelhozatala is. Van jónéhány cím ami miatt érdemes ps-t választani, saját fórumában felesleges lejárató kampányba kezdeni a ps ellen. 2006ban megjelent konzol, már akkor is elavult VGA-val? És kinek bántja a szemét ez elsősorban? Az emberek nagyobb része szívesebben nézné az uncharted 3-at, vagy bármit konzolon, mint a pc-n megszokott toldozás foldozás után egy címet, kicsivel nagyobb felbontásban. Tapasztalatom alapján még csak a multis fps-ek is elfogadhatóak konzolon, persze a pörgés másabb, mint pc-n, de ez az irányításnak betudható..

    Szép kort él meg ez a konzol is, akárcsak a ps2 és mindez köszönhető a fejlesztőknek, ahogy a lépcsőzetes átalakulása is a játékiparnak.. egyre hígabb lesz, egyre nagyobb tömegek igényeit nézik..

    Most egyszerű példát mondanék a kötekedésre visszatérve:

    Szögedi kislány mit mond, ha szeretne még egy menetet?
    "- még öccör".

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák