Új hozzászólás Aktív témák

  • Boolash

    aktív tag

    Sziasztok!

    Remélem tudtok segíteni!
    Most újítottam be egy PS3-al. Telepítettem a gépemre a psm-et. A PS3 rendesen be van konfigurálva (fix ip, vezetékes hálózat, stb..), rátalál a psm a ps3-ra.
    Viszont a problémám az, hogy 3 teszt filmből, csak kettőt játszik le rendesen..
    Mind a 3 film fullHD mkv film, szóval tudom, hogy kemény dió, de a ps3-nak ha jól tudom ezzel simán meg kellene birkóznia...
    Az első film: (Predators)
    Ezt szinkronban (felirat nélkül) TS muxerrel le tudom játszani, szépen megy. Ha a Transode-részhez megyek, majd ott a Mencodert választom, akkor a akadozik. Ez úgy áll elő, hogy a buffer hamar kiürül, majd elkezd akadozni...(proci használat ~50%)

    Másik film: Batman, sötét lovag.
    Ennél a TS muxer nem ad képet, csak hangot. Mencoder akadozik. Ha Mencoder esetben bekapcsolom, hogy a proci is dolgozzon, akkor 100%-on megy a proci, de a buffer így is hamar kiürül, és elkezd akadozni (dual core, 2*2Ghz)... Itt is szinkron, nincs felirat.
    Beállítottam az AviSync illetve az FFmpeg videókodolókat, amiket még lehetett a PSM-ben, de ha ezeket használom, akkor meg hang nincs (illetve szemre, mintha a kép sem lenne az igazi...).

    Harmadik film: Eredet.
    Itt is csak TSmuxer esetben megy. Viszont ha eredeti nyelven és feliratosan nézem, akkor már akad.
    Ami viszont sokkal zavaróbb volt, hogy a film utolsó 10 percénél elcsúszott a kép és a hang.
    Először a béta verziós PSM-et tettem fel, ott a film elejétől csúszott a kép és a hang.., majd a stabil verziónál lett jó (csak a végén csúszott el).

    Még annyi, hogy 2 gépre is feltettem a PSM-et és teszteltem ezeket a filmeket, de mindkét esetben hasonló eredmények születtek.
    Mit ronthatok el? Én csak arra tudok gondolni, hogy a kodekek nemjók amiket felteszek (bár a psm magának tesz fel külön kodekeket.)

    Mi lehet? Nektek tökéletesen 10/9-es átlaggal mennek a fullHD filmek?

    Köszi előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák