Új hozzászólás Aktív témák

  • tijstijs

    tag

    válasz DM-Fan #17509 üzenetére

    Elmondom az én történetem:

    Még februárban néztem ahogy GeoHot pár napi munka után LV1, HV hozzáférést kapott a PS3-hoz. Semmi kézzel tapasztalható hatása nem volt ennek - értsd: nem jött ki akkor semmilyen jailbreak -, ettől függetlenül nagyot néztem amikor a Sony egyszerűen eltávolította a Linux támogatást. Egy ilyen húzást nem tudnék elképzelni sehol máshol, képzeljük csak el például hogyha a Porsche azt mondaná hogy mivel egy pszichopata Vlagyivosztokban a visszapillantótükörrel verte agyon a feleségét, ezért minden eddigi kocsijáról leszereli azt.

    Ettől függetlenül júniusban vettem egy PS3 slim-et csak a GT5Prologue miatt. Mivel akkor még csak ez az egy játék érdekelt, egyáltalán nem is érdekelt a warez -akkor még nem is volt rá lehetőség -, de néhány játék letölthető demo hiánya miatt szivesen kipróbáltam volna pár játékot hogy aztán az online játék miatt úgyis MEGVEGYEM. (Mai napig úgy gondolom hogy a PSN-en az ingyenes demo-k hatnak a legkárosabban a pénztárcámra:)

    Aztán láttam most kijött az opensource PsGroove, na mondom lesz itt Hello World, aztán XBMC port, meg SNES9X port, stbstb. Ha nem is ezért vettem a PS3-at, örültem hogy már erre is van lehetőség, és úgy gondoltam OK, akkor nem frissítek amíg ki nem derül mi lesz itt, jó lesz nekem a 3.41 (elnézegetve az elmúlt pár hónap firmware frissítéseinek changelog-jait, túl sok mindenről nem marad le az ember...). Erre ma számomra kiderült, hogy frissítések között van "kötelező frissítés", és ekkor eldurrant az agyam, és komolyan elgondolkoztam azon hogy a Sony-nál vajon ki az, aki ezt komolyan gondolja hogy ezzel vissza lehet tartani bárkit is. OK, javítsa ki az új firmware a biztonsági hibát, ne lehessen a 3.42-őt feltörni. De azt nem tehetjük kötelezővé hogy mindenki frissítsen...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák