Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Ghost79 #16767 üzenetére

    Letöltöttem én is PS3-ra a Mafia II demót.

    Senki nem mondta, hogy a játék pl. Havok-ot fog használni a fizika modellezéséhez. Mindazonáltal szerintem semmi különösebb probléma nincs a fizikával. Az autós rész szerintem kellően jó - ne úgy tekints rá, mintha egy versenyautós játék lenne, nem ez az elsődleges a játékban, amúgy szerintem használható, simán tudok driftelni a kocsikkal, kellően jól irányíthatók, törnek, stb. Pontosan ilyen volt az autók irányíthatósága és fizikája az első részben is, ott sem volt vele különösebb bajom.

    Engem sokkal jobban zavart, hogy ahol már több objektum van a képernyőn (és ez belső térben is megtörtént, ahol sok polc volt és több ellenfél egyidőben), ott iszonyatosan belassult a játék, lesett az FPS. De nem kicsit, egyszerűen nem bírja a vas a terhelést. Erről beszéltem, de ugye egyesek állandóan lehurrognak, hogy ez mind nem számít, mert a játékélmény a lényeg. Hát kérem, ez pont a játékélményt öli meg, néhol már-már kifejezetten zavaró volt. Az Uncharted-ekben pl. sehol nem volt ilyen, pedig simán volt ilyen grafika, vagy még különb is.

    Én ettől függetlenül nem mondom le az előrendelést, mert amúgy hangulatot tekintve nagyon ott van a játék, jók a dumák, szerintem jó lesz a story is és 10-12 órányi tiszta játékidőt ígérnek, ami nem rossz. Viszont szerintem PC-n sokkal élvezhetőbb lesz a játék.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák