Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz csdm #16454 üzenetére

    Pont ma jártam egy multinál, jópár BD-t láttam már 2.990 Ft-ért is, de 4.990 Ft-ért még több van, azok közt már minőségi filmek is vannak. Múltkor a Rettenthetetlen dupla BD-t rendeltem meg Xpress-ről 4.900 Ft-ért. Pár éve a DVD-k ára is így mozgott, most meg az új DVD-megjelenések sem kerülnek többe 3 eFt-nál, duplalemezes, digipack-os kiadásban.

    Meglátásom szerint is eljárt az idő a lemezes adathordozók felett, én is az internetről letölthető, bérelhető formátumokban látom a jövőt, de Magyarországon közel sem ez az oka a BD el nem terjedésének, hanem a kiadók eszetlen árképzése, illetve az átlagbérek beállási szintje.

    Már nem egy lemezt rendeltem Angliából, legutóbb Edgeri kollégával rendeltük a Terminator 2 Skynet Edition-t, amiért kőkemény 9 fontot (brutális 2.700 Ft-ot) fizettünk, mindezért újonnan, fóliázott BD-t kaptunk egy legendás (szerintem a valaha készült legjobb) akciófilm korábban soha nem látott 160 perces verziójával. Pedig ott egy "kicsit" többet keres egy átlagember. Ennyit arról, hogy nem indult be a BD.

    Mit érsz itthon a BD-vel? Ezt nem értem. Pl. azt, amit mi sokan: nézed a penge képet egy 42-50"-os plazmán és leteszed a hajad a látványtól. Egy korrekt plazmát már 2 PS3 árából megkapsz. Többeknek javasoltam már, hogy előbb vegyenek egy normális megjelenítőt és csak utána jöjjön a konzol. Persze nem akarlak lebeszélni, de ezt érdemes megfontolni. Teljesen más élmény egy ekkora képernyőn játszani, mint egy 22"-os LCD-n és akkor már kihasználnád a PS3 azon adottságát, hogy HD-filmeket nézhetnél rajta (még ha nem is BD-t, de mkv-kat), hamár a játékokat nem tudja 720p-nél nagyobb felbontásban nyomni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák