PS3 topic összefoglaló.
A topic a továbbiakban sem foglalkozik warezzel (alapelvek)!
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma tudnivalók

Az OFF és a WAREZ tilos! Baráti beszélgetésért erre.
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Konzol játékok » PS3 - NO WAREZ/NO CFW (rendszertörés, másolt tartalmak egyaránt tiltva!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2013-05-04 11:43:08

IT café
szasanyi
(PH! nagyúr)
Töltsd le a demóját és próbáld ki sk. 
It will not be easy!

pite4
(fanatikus tag)
még nem kötöttem rá a netre, mert elég gyenge netem van 
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
Sokak az árkádos fizika miatt nem szeretik (szánkószimulátor...
), de ha ez annyira nem zavar, akkor szerintem tetszeni fog. Nekem nagyon bejött PC-n anno.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
(#1454) Alvin_ti4200 válasza megsemmisito (#1448) üzenetére
már jön is, ez vajon angol vagy japán nyelvű?
(#1455) megsemmisito válasza Alvin_ti4200 (#1454) üzenetére

megsemmisito
(kvázi-tag)
angol Fent van a hongkongi store-on is (az a store angol nyelvü)
PS3 60GB (320GB)/ PSN online ID: TOMASZ-HUN /psn UK,USA,Japán,Hongkong

anulu
(PH! félisten)
ha van egy hun "store"-ba reggelt ID-m, attol meg tudok japanra is regisztralni?
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

megsemmisito
(kvázi-tag)
Persze, csak új usert kell létrehozni, a PS3 menüjében balra a legszélsö.
oké, DMC4 Collector's be fog figyelni úgy érzem a demó alapján

anulu
(PH! félisten)
tehat akkor ami alap usert csinaltam, azt baxhatom, ill ha letoltok az uj user ala, akkor azt a default alol is el fogom erni? vagy hogy is van ez? 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X
egy user=egy store, az összes cuccot eléred az összes user alól, csak a játékmentések vannak userhez kötve. Nekem pl. az alap useremhez az UK Store-t tettem, a maradék két usernek van US és JAP store-ja.

anulu
(PH! félisten)
tehat ha JP alatt lehuzok egy game-t, akkor azt a defaulttal is elerem. akkor no para 

megsemmisito
(kvázi-tag)
Az alap user amit csináltál az legyen az elsödleges [azon játsz(kivéve a warhawkot)]. Ha csinálsz másik usert [külföldit] azzal tudsz letölteni. A letöltött dolgokat el tudod érni másik user alól is.

megsemmisito
(kvázi-tag)
szerintem regisztrálj usa storera is vagy hongkongira[ezek angol nyelvüek ], a japánon többnyire japán nyelvüek a dolgok

pite4
(fanatikus tag)
Kössz! Ps3-ra van más rally szimulator?

anulu
(PH! félisten)
oks,koszi! tegnap este sajnos hulla faradt voltam, ugyhogy majd vmikor 
btw FF12 rendesen megy PS3-on? compatibility listen azt irjak, hogy igen, de tapasztalat erdekelne 

pyrannha
(senior tag)
A Sega Rally, de akkor már inkább a Dirt. Legalább is én nem venném meg a Sega Rally-t.

megsemmisito
(kvázi-tag)
FF XII megy rendesen csak az én verziómban német volt a felirat. Nem akartam minden szóért a szótárban kutatni ezért megszabadultam töle, meg a grafika sem tetszett pedig nagyon jó értékelést kapott, az alacsony felbontás miatt nekem nagyon nem tetszett. Kicseréltem egy MGS3-ra, az legalább angol.

Gebriel
(PH! kedvence)
Illetve az USA-n is!
Szerk:Ütős játék.Engem nagyon megfogott.Már alig várom a teljes verziót.
A GTP.demot le lehet tölteni valahonnan,mert a japán storeon én csak a fizetős játékot találtam meg.
[ Szerkesztve ]
én még mindig csodálkozom, hogy ezeket valaki szimulátornak hívja.
a SR az arcade világ egyik leghíresebb rally játéka,
szerintem kevesen vannak, akik anno ne láttak volna játékteremben Sega Rally "kasztnit".
a Dirt meg... nem tudom, mit szimulál, de hogy nem autóvezetést, az biztos.
[ Szeretkezve ]

szasanyi
(PH! nagyúr)
Sikerült beszereztem az UT3 gamet 11.5k-ért. Nagyon jó, aki szerette az UT2004-et annak tuti ez is bejön. A zene, a feeling eredeti UT. 
It will not be easy!

pite4
(fanatikus tag)
köszz a hsz-eket! valamivel okosabb lettem
! majd látom 

attihadnagy
(újonc)
Kérlek! Segítsen valaki! Egy fontos kérdés, totál amatőr vagyok a konzolokban, segítségre van szükségem!
Ha egy kormány jó a PS1-hez , akkor a PS2-vel is kompatibilis?
Burnout Paradise-t megvette már valaki? Érdekelne rövid távú vélemény, mert az előrendelt változatom az 576-ban van még (értesíteni persze megint elfelejtettek, úgy kellett, hogy észrevegyem a honlapon a hírt
), és bizonytalan vagyok a megvétellel kapcsolatban

kzsolti007
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az a Pick'N'Mix pack-oz lehet majd kapni itthon valahol? Mert elvileg már több, mint egy hete kapható "Európában", de én még sehol nem találkoztam vele. Vagy később érkezik majd Eu-ba?
Azt várom, hogy az megjöjjön, mert a 2 játékkal elég kedvező áron adják majd, de ha csak nagyon sokára lesz kapható, akkor megveszem az 576-ban, az unchartedes, vagy a warhawkos verziót.
Üdv
[ Szerkesztve ]

szasanyi
(PH! nagyúr)
Van egy jó nagy teszt róla, ha még nem olvastad... igaz X360 verzió, de nagy különbség nemigen van.
[ Szerkesztve ]
It will not be easy!
Megvettem, eBay-rol Angliabol eredeti zacsisat, viszont MM-ben 2k-val olcsobb mint 576-ban 
Rovid tavu velemeny eszmeletlen, nekem mar a demo is bejott, de a demohoz kepest tobb funkcio ugye, tobb lehetoseg. Ez lett a kedvenc jatekom, persze kinek mi tetszik, nekem annyira bejon, hogy kozben letoltottem az NFSPS demojat es az hetvegi kocsikazas a Burnouthoz kepest 

dante3
(őstag)
Kipróbáltam a Devil May Cry 4. demót, ti hogyan nyírtátok azt a lángoló főmuftit, azokkal a nagy tüzes varázslatokkal teljesen kikészít! Harmadszor futottam neki, de mindíg meghalok, hiábba ugrok fel olyankor! 
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
én sem tudtam még kinyírni, sajna az evade (elkerülés) nem igazán nyerő taktika
Szerk: amúgy te vagy Dante, igazán tudhatnád![;]](/dl/s/v1.gif)
Bocs, nem lehetett kihagyni (már ha értitek a poét egyáltalán
)
[ Szerkesztve ]

dante3
(őstag)
Még az első részből választottam ezt a nicket, úgyhogy nálam no1 a game! 
Lehet felugrásnál lövöldözni kellene, akkor nem esik le olyan hamar! 
[ Szerkesztve ]
én most vettem meg az első részt kb 3 hete.
irigykedhettek, mert még előttem áll az egész játék ![;]](/dl/s/v1.gif)
a demoban meg úgy nyomtam, hogy állandóan odarántottam magam rá
a devil bringer kezemmel, aztán kaszaboltam. nem nyírtam ki elsőre,
de nem sok híja maradt.
[ Szeretkezve ]

dante3
(őstag)
Én is így csináltam, de a harmadik nagy tüzes tombolásánál mindíg behalok, addig meg sehogy sem tudom lenullázni az életét! Az a pár apró green orb nem nagyon segít! 
Most probaltam ki az MX vs. ATV demojat, mekkora jo jatek ez!

tényleg? egy Motorstorm után? 
[ Szeretkezve ]

pyrannha
(senior tag)
áá, a motorstorm-nál jelenleg nincs jobb ps3-ra ebben a műfajban.

pyrannha
(senior tag)
Azt hiszem, hogy egy ilyet be kell szereznem.
Ja és persze egy DMC4: CE-t is. 
Bezony, a Motorstorm utan is 
csak azért kérdeztem, mert én is leszedtem a demot még idejekorán,
de ha nagyon enyhén fogalmazok, akkor azt mondom, hogy nem ájultam el tőle.
[ Szeretkezve ]

anulu
(PH! félisten)
kb en vagyok az egyetlen, akinek nem jon be a Motorstorm, es inkabb elcserelnem valami masra? 

dante3
(őstag)
Nem, nekem sem tetszik, ha vezetni szeretnék, akkor inkább Gran Turismo! Tudom nem teljesen egy kategória, de mindkettő szimulátor, és jobb szeretem ha nincs nitro, meg hasonló hülyeségek! 

Uzmany
(őstag)
nekem sem tetszett 
®

megsemmisito
(kvázi-tag)
Nekem sem tetszett, de azért meghagyom, lehet, hogy pár hónap-év múlva még elöveszem. Amúgy is, mennyiért lehetne eladni 4000 forintért ?

szasanyi
(PH! nagyúr)
Nem nagyon értem. Az lehet, hogy vkinek nem tetszik a Motorstorm, de ha bárki mutat jobbat a kategóriában... De nem tud.
Jó játék az! És ahhoz képest, hogy az első játékok egyike, grafikailag is szép.
Bár a dolog kicsit a Resistance-hez hasonlít, mivel ott is szinte kétfelé oszlik a véleményezők tábora. Vagy nagyon jónak tartják és szeretik, vagy nagyon nem. Amolyan átlagos, középutat képviselő vélemény nemigen van.
It will not be easy!
PS3 vásárlásán gondolkozom, de felmerült pár kérdés, aminek megválaszolásához a segítségeteket kérném:
1.) PS2-es játékokat tud futatni a gép?
2.) Ha tud abban az esetben, a "biztonsági másolatokat" is viszi a PS2-es játékok közül?
3.) Ha wlan-nal bekapcsolom a hálózatba akkor egy számítógépről el tudom-e érni a vinyóját, és tudok-e rá cuccokat (első sorban filmeket) rakni?
4.) Divx-et le tudja játszani?
5.) Boldogul a .mkv fájlokkal?
6.) Van/ lesz valami törekvés arra, hogy PS3-as játékok "biztonsági másolatát" is tudja majd futtatni a gép? (mint xbox-nál a flash, chip, meghajtó csere)
Ezekre lennék kíváncsi, remélem nem hagytam ki semmit.
Előre is köszi a segítséget!!!
XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555
1.) 40GB-os verzió nem, a 60GB-os igen (Starter Pack-ben is 60-as van)
2.) tudtommal viszi az írt játékokat
3.) nem tudod elérni a vinyót, csak a PS3-ról tudod elérni a számítógép megosztott dolgait
4.) 2.10-es firmware-rel igen, de nem mindegyiket (még)
5.) jövő héten kipróbálom
Állítólag nem. HD-DivX-et most is tartok rajta, de az .avi
6.) törekvés biztos lesz, de előre nem lehet megmondani, hogy mikor és milyen formában fog ez megvalósulni. Szerintem idén még nem lesz rá lehetőség.

szmissz
(senior tag)
Durva mennyiségű eladó PS3 játék került fel a napokban a Jatekaim.hu [link] oldalra. Ez egy teljesen ingyenes adás-vétel csere oldal, ahol a gyűjteményetekkel is büszkélkedhettek
Csekk it! 
[ Szerkesztve ]
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
regisztráltam is
Legalább látszik milyen marha sok pénzt öltem a két PS-be

szmissz
(senior tag)
Add el ami nem kő és már sporoltál is milliókat
Erre van kitalálva!
már meghírdettem a Ninja Gaident, de nem kéne ilyen nyíltan reklámozni az oldalt, még azt hiszik, hogy közöd van a weblaphoz![;]](/dl/s/v1.gif)

szmissz
(senior tag)
Tökingyenes az oldal, a prohardvernek semmilyen téren nem konkurencia, azt hittem ez elfér.
Én is tonnaszám linkeltem például a PH cikkeket más fórumban...